virtuomaniak Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 Nie wiem czemu ale od ostatniego czasu nagle mi sie wylacza monitor :| tzn przechodzi w stan spoczynku czy jakos tak (zapala sie pomaranczowa dida) Muzye slychac ze chodzi ale nic zrobic nie moge :( Jedynie co pomaga to restart. Niestety zdarza mi sie to pare razy dziennie :( A zapomialem dodac ze jak wylacze monit to moze caly dzien tak byc i nic sie nie wylaczy. O co chodzi?? :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 a moze w systemie masz ustawione wylaczanie monitorka i jak powraca do wina ze stanu uspienia to cos sie wali i nie moze do wina wejsc (ja tak mialem) :) spr to i jak mozesz (a napewno mozesz) to wylacz ta opcje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 W opcjach zasilania wylacz monitor i wstrzymywanie systemu mam na "nigdy" wiec chyba nie w tym rzecz :( (albo nie tu szukam :P ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 W opcjach zasilania wylacz monitor i wstrzymywanie systemu mam na "nigdy" wiec chyba nie w tym rzecz :( (albo nie tu szukam :P )chodzilo mi o to :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 No to dalej mam problem :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 no nie wiem a moze tak ustawiales cos w opcjach monitorka?? jakims programem albo w samym monitorze?? i zapomniales :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 instalowalem tylko stery do monira, innych programow nie bralem. W monitorze nie mam takiej funkcji aby sie wylaczal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 no nie wiem, nie mam innej propozycji :( a na jakim winie pracujesz moze cos win zjeba..... ale raczej to nie to :| a podlaczales pod innego kompa?? jak nie to spr tak i moze to komp cos walniety, ale tez watpie :| ale spr i powiedz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 Mam win2000 Monit LG Flatron L1510S LCD Grafa GF4TI4800SE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 nie mam pojecia, spr na innym kompie :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 postaram sie sprawdzic na innym kompie ale jeszcze w podgladzie zdarzen po kazdym takim zdarzeniu mam taki blad: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 wof :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 wiem ze nie wyglada to na blad monita :| ale za kazdym razem to mam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 ja pierdziel nie mam najmniejszego pojecia co to moze byc i jaki to ma zwiazek z monitorem :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 No wlasine pisalem ze to nie wyglada na blad monita, ale tak sie dzieje :| moze przy naglym restarcie to sie robi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem_1 Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 Ja miałem podobny problem na win 98SE, a mianowicie podczas gdy jakas aplikacja np gra, odtwarzacz mult. probowała zmienic rozdzielczosc to wtedy wyłaczał sie monitor. Podobnie sie działo przy tescie DirectDraw i Direct3D. Problem stanowi aplikacja ktora jest uruchamiana razem z winda i po wyłaczeniu jej w msconfig problem znikł, co do nazwy to nie pamietam juz, ale każdy szybko sobie z tym poradzi. Powodzenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 hm nie wiem jaka to nazwa ale jak sie dowiesz daj znac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Sprawdzilem to nie jest wina monitora bo podlaczylem inny monitor i to samo :( wiec chyba wina grafy, ma ktos jakis pomysl? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragnor Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 sprawdź ten pomysł co wyżej, użyj msconfig i wyłącz wszystko, no może oprócz antywirusa i zobacz jak wtedy komp będzie się zachowywał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Zobacze, ale teraz to sie strasznie rzadko robi, wiec bede dluuuugo czekal wiec moze bedzie lepiej przeinstalowac system :| A moze to wina grafy bo tak jak wspominalem muzyka dalej leci a w monicie jest pomaranczowa lampka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...