Skocz do zawartości
virtuomaniak

Problem z monitorem, karta lub czyms innym? :|

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem czemu ale od ostatniego czasu nagle mi sie wylacza monitor :| tzn przechodzi w stan spoczynku czy jakos tak (zapala sie pomaranczowa dida) Muzye slychac ze chodzi ale nic zrobic nie moge :( Jedynie co pomaga to restart. Niestety zdarza mi sie to pare razy dziennie :(

A zapomialem dodac ze jak wylacze monit to moze caly dzien tak byc i nic sie nie wylaczy. O co chodzi?? :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no nie wiem, nie mam innej propozycji :( a na jakim winie pracujesz moze cos win zjeba..... ale raczej to nie to :| a podlaczales pod innego kompa?? jak nie to spr tak i moze to komp cos walniety, ale tez watpie :| ale spr i powiedz :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja miałem podobny problem na win 98SE, a mianowicie podczas gdy jakas aplikacja np gra, odtwarzacz mult. probowała zmienic rozdzielczosc to wtedy wyłaczał sie monitor. Podobnie sie działo przy tescie DirectDraw i Direct3D. Problem stanowi aplikacja ktora jest uruchamiana razem z winda i po wyłaczeniu jej w msconfig problem znikł, co do nazwy to nie pamietam juz, ale każdy szybko sobie z tym poradzi. Powodzenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...