Tobiasz Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 Mam GF (z podpisu) wszystko jest dobrze ale windows wyswietla blad sprzetu no i gry albo nie dzialaja albo mam klatke na sekunde Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 Mam GF (z podpisu) wszystko jest dobrze ale windows wyswietla blad sprzetu no i gry albo nie dzialaja albo mam klatke na sekundeno i co?? mamy ci pomoc?? napisz cos wiecej, bo narazie to wiemy tylko tyle ze ci cos nie dziala :| a sprawdzales u kumpli czy jest okej?? a moze stery?? nie wiem, napisz wiecej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 zmienilem stery, probowalem na najnowszych, na dolaczonych do karty i na jakis z przed roku, a u kumpla jest ok :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 no to moze cos z twoim agp cos nie tak?? a spr jakas inna karte na twoim kompie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 inna dziala (savage jakis 8 mb) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 to dziwne, a spr jakas inna, ale taki sam model :| moze cos nie tak z obsluga wyzszego agp, bo ta 8megowka to jaka agp1 chyba a te gf to 2x takze moze tu cos zauwazysz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 nie mam skad wzias drugiego gf 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.Youth Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 przeinstaluj system (xp masz ???) Xp to takie dziadostwo ze jak sie za mocno namiesza to potem takie cyrki sie dzieja mi kiedys znikla mysz i klawiatura - niestety nie dalo sie naprawic bo nawet w awaryjnym nie bylo :), jak probowalem zmusic 2 karty do jednoczesnej pracy to doprowadzilem do tego ze dzialal tylko na karcie na pci mimo ze rive wykrywal i pisal ze wszystko z nia okiej :), przekladalem kiedys tuner tv do innego slotu i co sie okazalo ?? ze mam 2 karty tv i zadnej nie da sie odinstalowac. Niestety takie uroki winshita xp ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crow IroN Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 co ty stary winXP home siedzi mi na dysku już od 8mc i nic się nie sypie wszystko śmiga tak jak powinno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...