_hitmanek_ Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 Witam. Co mozna kupić i za ile, bo się nie bardzo orientuje, a mam wysoka temperaturę na karcie i chciałbym ja jakoś schłodzic. Słyszałem, że z radiatorów na pamięci dobre są firmy Revoltec. A jaki wentylator? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 tutaj chyba tylko zalman 80c ale w tedy nie wejdą ci te revolteki na pamięci najlepiej sam sobie zrób z jakiegoś radiatora od procka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 na ram zostaw standartowe bo cos zrobisz karcie, na rdzen... wolna wola, co sie tylko zmiesci ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...