Makonar Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 Czy ktoś widział testy Thermaltake Volcano 9? Jak ktoś zna, to niech poda adres takiej strony... http://www.thermaltake.com/products/heatsink/v9.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 Z tym Volcano 9 to jakaś dziwna sprawa. Gdzie Volcano 8?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 Długo nie milei nic nowego... może po prostu podskoczyli o dwie generacje w górę? Może Volcano 8 był do niczego? Może parzyste liczby się nie sprzedają dobrze? Stąd 7 i 7+ heheheh... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 Kiedyś był już temat o Volcano 9 poszukaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mate76 Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 http://www.overclockercafe.com/Reviews/Tt_...ano9/index.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 Dzięki! O to mi chodziło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 należy poczkekać na wersje vulcano9 z plusikiem, bo ja wolę mojego vulcano7+ 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 Z tym Volcano 9 to jakaś dziwna sprawa. Gdzie Volcano 8??Vulcano 8 by brzytko wyglądał i brzmiało, ot czysty marketing :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 Ciekawe co dodadzą w VOLCANO 8+ ? :), a tak w ogóle to już dawno nie słyszało się o nowych orbach... ja tam bym chciał zobaczyć Dragon Orba IV ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 Ciekawe co dodadzą w VOLCANO 8+ ? :), a tak w ogóle to już dawno nie słyszało się o nowych orbach... ja tam bym chciał zobaczyć Dragon Orba IV ...ja również chciałbym zobaczyć DragonORB'a 4 :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 Całkiem fajny ten wentyl, wentylator 80x80mm. Dobrze że nie jest cały z miedzi bo by było gorzej :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 heh diablestwo bedzie napewno cholernie glosne ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 http://overclockersclub.com/thermaltakevol...no9review.shtml Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyczek Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 Ludzie, was pogieło. 48 dBa to jak mieć silnik z bizona zamiast wentylator. Ja na 32 dBa nie wytrzymuje i dopiero na 25dBa jest cicho, chociaż jeszcze bym zmniejszył obroty gdyby nei upały. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 przy 46, to ja wymiekam :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 a tak btw, to ten qle powinien sie naywac volcano 7+- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 Nieźły ten wiatrak jak bedzie kosztował do 150 zetów to se go sprawie ale czuje że będzie droższy :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeglA Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 Ja dzisiaj do mojego miedzianego coolerka Evercool CUD725 przykrecilem drugi wentylator i temperatura spadla o 7 stopni! Teraz w takie upaly jak dzisiaj ,moj XP pracuje w 45C i zero zwisow ,czyli zaden Volcano mi nie potrzebny :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...