elmo Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 Mój konfig na dole :) mam 170zeta i czy warto dokupić 128mb ddr, czy odczuję różnicę w wydajności? w szczególności chodzi mi o MoH:AA i GTA3 :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 Nie odczujesz roznicy w tych grach, a ponadto jak dokupisz ten ram to niewiadomo jak z podkrecaniem. Jezeli juz to 256 ramu tej samej firmy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreggo Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 Ramu nigdy nie ma zbyt wiele :D :D Moim zdaniem powinieneś poczuć różnice w GTA 3, ale będzie ona minimalna. Słyszałem, że GTA 3 naprawde rozwija skrzydła przy 512 MB ramu. Ale po dokupieniu ramu efekt może być odwrotny jeśli to będą różni producenci :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipny Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 Ja ma 256 MB ramu i dysk musi mi sporo pracowac, kumpel ma 320 MB i jest tak samo. Jak chcesz grac bez stresow w GTA3 to musisz miec 512MB. Takie czasy:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablo666 Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 Odczujesz niewielka roznice przy poczatkowym ladowaniu gierki a potem to naprawde niewielka.Wiem to ,bo ostatnio kumpel pozyczyl mi swoje 128 i uwiez mi ze to strata kasy.Jak juz to 256MB tej samej firmy :!: Niemieszaj :!: :!: 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 oki trochę jeszcze pozbieram i kupię sobie te 256MB DDR Kingston tnx. za pomoc :lol: aha jeszcze jedno pytanko jeśli będę miał 2x256MB Kingston to z overclockingiem nie będę miał problemu ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablo666 Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 Jesli beda tej samej firmy to nie 8) :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 Jesli beda tej samej firmy to nie 8) :!:IMO jesli beda tej samej DOBREJ firmy to nie 8) Bo np moje Elixiry sie kreca dobrze a jednej osoby na tym forum tragicznie... Wiadomo im lepsze firma (i drozsza) tym mniejsze prawdopodobienstwo ze trafimy na "nieudany" egzemlarz... Ale w tym przypadku chodzi o Kingstona wiec nie przewiduje zadnych problemow 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 jak pisałem Kingstony (ta 256 którą mam teraz jest na kościach Nanya) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 Masz teraz porządny ram ( w końcu Nanya ) !!! Możesz spokojnie dorzucić 128 z innej firmy..............ale ja bym poczekał bo RAM poszedł ostrow góre ! :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 poczekaj z tym troche i kup od razu 256 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 Kup raczej 256mb w obu grach roznica bedzie bardzo duza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 dzięki wszystkim :mrgreen: pozbieram trochę kasy i kupię sobie 256 tej samej firmy tzn. kingston Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...