xantos2001 Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 MarcinZ- jestes moim idolem !!! Inni "strasza" nukleonami za 5zl, robia tysiace idiotycznych topicow, a Ty po prostu zrobiles!! Mala sugestia- pierwszy i ostani fin mozna bylo dac z grubszej blachy, troche wiekszy, to latwiej byloby zamontowac shrouda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 250zł ........o kurdę ale chłodniczka spoko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 ja już mam do swojej chłodniczki cześci i będziemy kręcili niedługo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klaster Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 finalcell czekam bo ja tez bede robic samodzielna praca chlodnice juz projekty i jak to zrobic mam lecz nie mam jeszcze sprzetu, wiec czekamy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaYReL Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 (nie daj Bóg za kasę wysępioną od starych), i obnoszenie się z tym. nO CO Ty nie powiesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ven0m Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 Chłodnica z Syrenki jest z miedzi czy coś mi się pomyliło? Jeśli tak to... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 jest mosiądz miedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...