Milo Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Mam nastepujący problem gram sobie np w Warcrafta 3 gdzies tak koło 3 godzin ok nic sie nie dzieje ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m 2 raz gram 3 godziny wylot na pulpit ok ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m gre jeszcze raz gram a tu nagle monitor przechodzi w stan czówania a odgłosy gry słychac nadal w max payne 2 miałem to samo na innych sterach np w Never Winter Nights monitor co prawda nie wchodził w stan czówania ale nieraz miałem zwisy niebieski ekran no i restart albo do windy wychodził i teraz własnie czego to moze byc wina bo np gram sobie w Tonego Hawka 4 od dłuższego czasu i nic sie nie dzieje CO SIE MOŻE DZIAĆ??!! RAM KARTA GRAFICZNA MOZE CO INNEGO POMUŻCIE!!(obecne stery to Catalyst 3.8 Nforce Najnowsze) PS.Winda chodzi bez zadnych problemów!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Nikt nie wie co sie może dziać??!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 mozliwe ze ci sie komp przegrzewa; jakie masz temperatury? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 CPU- Normal 43 Stres 49 Max Stres 53 Zapomniałem dodac ze nieraz włącze gre i wszystko chodzi ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Tak przypuszczałem że nie dostane odpowiedzi no ale nic mam nadzieje że jakos sie z tym w koncu uporam.Birdman dzieki za zainteresowanie!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadrys_23 Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 ja stewam na teperature kart mu kumpel na 9100 miał tez takie przypadki ze gre i po jakms czasie się cos chrzaniło morzesz jeszcze poprubowac stery albo sprawdz grafe u kogos innego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 Grafa jest w 100% dobra miałem przedtem na athlonie 1000 i nic takiego sie nie działo pozatym sprawdzałem czy czasem sie wentyl nie zaczymal działa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...