Skocz do zawartości
Torwald

Soltek & Duron DEAD: co kupic ? PILNE !

Rekomendowane odpowiedzi

No i stalo sie ;(

Moj Soltek zszedl smiercia tragiczna acz nie samotna. Pociagnal za soba Durona 1,2GHz.

Postanowilem (zostalem raczej zmuszon ;)) kupic nowa plyte i procka (a przy okazji takze obudowe - Chieftec BigTower Matrix Blue :D). wybor padl na Epoxa 8RDA3+ i nowego Durona 1600. Niestety...

Firma ktora sklada mi kompa do kupy (koszty beda na firme starszej wiec sam nie moge kupic, chociaz chcialbym...) nie moze mi (przynajmniej narazie) zalatwic w/w Epoxa, procek juz jest (na bude musze czekac tydzien).

Mam wiec do was pytanie: jaka inna plyte polecacie w kwocie do 500-550zl z podobnym wyposazeniem jak w/w Epox

(USB 4 onboard, 2 optional. USB 2.0 || Network 2 x Realtek RTL8201 PHY || IDE 2 x E/IDE Ultra DMA/133 || Sound C-Media CMI9739 6-channel full duplex integrated sound || IEEE1394 Firewire interface & Silicon Image Sil3112a SerialATA).

Wiem ze zaraz pojawia sie glosy "szukaj" itp. ale jestem naprawde w kryzysowej sytuacji: siedze na modemie u kumpla, nie mam kompa...

POMOZECIE ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pomysl czy potrzebujesz tego wszystkiego na plycie, moim zdaniem lepiej golego solteka i np jesli bedzie potrzebny - kontroler raidowy/sata na karcie pci

i z abita i z solteka bedziesz ZADOWOLONY :-D

Pozdrawiam 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...