Torwald Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 No i stalo sie ;( Moj Soltek zszedl smiercia tragiczna acz nie samotna. Pociagnal za soba Durona 1,2GHz. Postanowilem (zostalem raczej zmuszon ;)) kupic nowa plyte i procka (a przy okazji takze obudowe - Chieftec BigTower Matrix Blue :D). wybor padl na Epoxa 8RDA3+ i nowego Durona 1600. Niestety... Firma ktora sklada mi kompa do kupy (koszty beda na firme starszej wiec sam nie moge kupic, chociaz chcialbym...) nie moze mi (przynajmniej narazie) zalatwic w/w Epoxa, procek juz jest (na bude musze czekac tydzien). Mam wiec do was pytanie: jaka inna plyte polecacie w kwocie do 500-550zl z podobnym wyposazeniem jak w/w Epox (USB 4 onboard, 2 optional. USB 2.0 || Network 2 x Realtek RTL8201 PHY || IDE 2 x E/IDE Ultra DMA/133 || Sound C-Media CMI9739 6-channel full duplex integrated sound || IEEE1394 Firewire interface & Silicon Image Sil3112a SerialATA). Wiem ze zaraz pojawia sie glosy "szukaj" itp. ale jestem naprawde w kryzysowej sytuacji: siedze na modemie u kumpla, nie mam kompa... POMOZECIE ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Zapomnialem dodac:decyzje musze podjac do jutra rana/poludnia. BLAGAM, doradzcie mi ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kittek Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Abit NF7-S będzie nawet lepsza od tego Epoxa i faktycznie, mogłeś poszukać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Abit NF7-S albo jak chcesz krecic to Soltek SL-75FRN2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 pomysl czy potrzebujesz tego wszystkiego na plycie, moim zdaniem lepiej golego solteka i np jesli bedzie potrzebny - kontroler raidowy/sata na karcie pci i z abita i z solteka bedziesz ZADOWOLONY :-D Pozdrawiam 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Abit NF7-S (v2.0) moj wybor padl na ta plyte. Mam nadzieje ze uda sie "fachowcom" ja znalezc... Thx za odzew :D Na ludzi z Forum Tweak'a zawsze mozna liczyc ( o czym przekonalem sie nie po raz pierwszy). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...