Sir_Yaro Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Tak j.w. prosilbym jakies nazwy prg umozliwiajacych uruchomienie u siebie tej uslugi. Rozchodzi sie oczywiscie o prg pod Windows (w2k). DA BEST byly by freeware ale nie pogardze tez jakimis innymi. Jedyny jaki dotad znalazlem to Simple DNS Plus ale ten dosc srednio przypadl mi do gustu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 http://www.lanpl.cstnet.pl/download/pafile...8bba706c81ab728 Google czyni cuda ;) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 Dzieki wielkie Musiales jakies lepsze zapytanie zlozyc bo ja dostawalem tylko info o DNS linuksowych, ich adresach itp duperelach akurat mi nie potrzebnych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 Nie ma sprawy :) Trening w goglowaniu czyni mistrza :D ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...