OLAF_SKARPA Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Napisze w prost :) kręce grafe , kręce proca ale o pamięciach niewiem nic ! :( jestem total nemo...:( wiec postanowiełm sie pobawić tym teraz.. A wiec, jeśli mozecie to wyjasnijcie mi to .. CAS Latency 2.5 T CAS Delay 3T Precharge Delay 3T RAS Active Precharge Delay 7T Poczytałem cosik na forum i przestawiłem sobie na 2,2,2,6 na sprzęcie jak w opisce, i co sie stało ? dostałem kopa w 3dmarku 2001 z 12,073 na 12,470 :) a w 640x480 z 14,500 na 15,093... Jak mozecie to napiszcie mi czy dobrze zrobiłem i co oznaczaja te nazwy i co cza robić by chasało jesio lepiej..:) dzięki wielkie i pozdrawiam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 daj lepiej wyższą gsb tylko nie przesadz tak ze 180 mozesz dac na swoim mobo dalej moze być gożej jak nie bedzei chiało iść to daj wieksze napiecie na ramach i zmniesz mnożnik na procku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 chłodzenie dodtakowe na ramy sie przyda ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 http://www.oc-serwis.pl/forum/viewtopic.php?t=161 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=9637 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_TrOyKa_ Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 ja mam ddr 333 samsung i idzie mi na 202 fsb stable ale slyszalem ze te samsungi sa dobre Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 ja mam ddr 333 samsung i idzie mi na 202 fsb stable ale slyszalem ze te samsungi sa dobrea ja miałem Seiteci 256MB DDR333 - chodziły na 471 i co z tego :? Jaki to ma związek z pytaniem kolegi :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_TrOyKa_ Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 sorka ehhe cos mi sie powalilo myslalem ze o pamiec pytal i jeszcze temat ddr 333? :) hehe przepraszam za nieuwage Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Apropo tego co napisał kolega Raptor. Moje Elixiry 2x256MB 333@CL2,5 (1 dwustronny i 1 jednostronny) chodzą @ FSB 454 DDR@CL2,5 przy 2,8V. Czyż to nie wspaniałe? Często trafiają się takie cacka ?Sprawdzałem je na Solteku KT-600, potem włożyłem Kingmaxy 512MB PC3200@CL2,5 i usłyszałem pisk pc speakera. Hehe AIDA podaje że są na kościach NANYA (elixiry). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
De łan Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Ja mam w Nvidia system utility tak: RAS 7 T(RCD) 3 T(RP)3 I co z tym zrobić ?? Do ilu przestawić ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 ja mam ddr 333 samsung i idzie mi na 202 fsb stable ale slyszalem ze te samsungi sa dobrejaka seria ? moje tylko na 194 przy 11-3-3-2 ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_TrOyKa_ Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 teraz Cin nie powiem jaka seria...czy na sisoftsandra moge zaobczyc.??? bo ma kosciach mam naklejone blaszki do leprzego chlodzenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...