Son-Goku Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 No i pytanko jak dać spowrotem admina, bez konieczności ponownej instalacji??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 A jak został skasowany? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Son-Goku Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 A no takie pytanie dał mi nauczyciel, pytanie na 5 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 Ja tez ostatnio dostalem takie rozwalajace pytania nt. Novella, o ktorym prawie nic nei wiem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...