malcolm Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 moze ktoś rozwiac moje wątpliwości który Duron 1600 się lepiej kreci - z seri MIXHB czy MIXIB ??? nie mam pojęcia zielonego w tym momencie a chciałbym jutro takiego kupic co się kreci... pomużcie prosze!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThRuSt Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 no to powiem ci ze ja mam MIXIB i sie kreci ladnie jest to duren 1400 na solteku 75FRN2-L idzie na 2200 MHZ ! (11*200) napiecie 1.65V i to w dodatku na jakims shitowskim zasilaczu 300W IMPET :P (wiecej nie sprawdzalem) do podkrecania polecam ta plyte i ten procek pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 tylko czy tak samo bedzie z duronem 1600??? ..ja już tu czegoś nie rozumie...od czego zależy to ze sie podkrecają te durony albo nie??? jedni piszą że sie podkrecają im MIXIB inni że MIXHB... ...to które w takim razie sie nie podkrecają??? spotkał sie kotś kiedyś z takim co sie nie kreci dobrze??? jak to była seria??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 kazdy procek to loteria....tak,niestety. kupilem thortonka 2000+ seriaAQXEA 0327MPMW niski batch i ponoc najlepesza seria(ktos z tweaka wykrecil 2500 na chyba okolo 1.7v) wlożylem w płyte i nie przestawiałem z 2200Mhz i porc nie wistal.....wiec nie ma gwarancji ze np. jakis procek ma identyczna podkrecalnosc jak drugi identycznej seri a nawet tygodnia.......... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 no to mnie teraz pocieszyłeś :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilp Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 grzesieu jak podkręcałeś procka waliłeś 9bez skojarzen9 odrazu na 2200 czy noramlnie prawidłowo go ciągłeś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...