ct1 Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 ViA KT400 ViA VT8235 AGP8x DDR400 Promise RAID Realtek Network USB2.0 IEEE1394 Creative Sound Serial ATA ??? Dual Bios itd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2pac Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 fajna tylko nie lubie tej firmy 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 Jak dla mnie to zarombista ;]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 gdzie ty ta widzisz serial ATA ?? Strasznie podobna do ga-7vrxp. Podaj skąd masz to zdjęcie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ya23 Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 czy ręka wchodzi w skład zestawu :?: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 fajna tylko nie lubie tej firmy 8) a ja właśnie najbardziej cenię gigabyte'a i epox'a :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ct1 Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 znalazlem na japonskiej stronie Akiba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 tia fajnie ta plytka wyglada ;)) Ciekawe kiedy ja ktos przetestuje :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 gdzie ty ta widzisz serial ATA ?? Strasznie podobna do ga-7vrxp. Podaj skąd masz to zdjęcie??jeżeli jest VT8235 to musi być serial ATA 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asker Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 gdzie ty ta widzisz serial ATA ?? Strasznie podobna do ga-7vrxp. Podaj skąd masz to zdjęcie?? Jak to gdzie :) wyraznie widac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 Na dole! :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 A mi się pododba AGP 8x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 gdzie ty ta widzisz serial ATA ?? Strasznie podobna do ga-7vrxp. Podaj skąd masz to zdjęcie?? Jak to gdzie :) wyraznie widac. Mam to MOBO rev. 1.1 i nie posiada ona Serialu ATA a to co widać na dole to: - białe porty - FireWire IEEE... - żółte porty - USB 2.0 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Owee Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 mam tą płytę i TU NIE MA SERIAL ATA !!! I W ŻADNEJ WERSJI INNEJ TEJ PŁYTY TEŻ NIE MA ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 lubmich napisał: gdzie ty ta widzisz serial ATA ?? Strasznie podobna do ga-7vrxp. Podaj skąd masz to zdjęcie?? jeżeli jest VT8235 to musi być serial ATA co znaczy MUSI??? popatrz sobie na inne płyty na kt400 nie wszystkie maja sata... ta NIE ma - może zamiast czytać jakieś recki Bóg wie skąd to wejdziesz sobie na strone producenta... jak byś nie wiedział: www.gigabyte.com.tw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...