KOala Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 Kupilem dzisiaj dwie pamieci Kingston 256MB 400MHz, po powrocie do domu stwierdziłem, że są to dwie różne kości: 1)na kościach Samsunga 2,5V made in USA oraz 2)na kościach z nadrukiem Kingston 2,6V made in China! Czy takie dwie kości będą mogły pracować w jednym PC (szczególnie ciekawa jest różnica w napięciach zasilających)! Czy warto molestować firmę, która mi je sprzedała na wymianę jednej kostki- jeżeli tak to brać raczej nr1 czy nr2? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 lepiej chyba wymienic, zrobia to bez problemowo, po co ma ci sie gryzc cos w kompie, nie wiadomo tez na jakich kazda z nich timingach bedzie biegac wymien...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 najlepiej zostaw na kosćiach samsunga.Na kingstonach to iewiele zdziałąsz.Zresztąjak sprawdzisz to sam sie przekonasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVonFetysz Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 zostaw to USA maja mniejsze napiecie nie dawaj zarobic Chinczykom 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOala Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 Tak też myślałem, że te Samsungi będą lepsze! Problem nr dwa to płytę gł. Asrock na KT400 na której jest napisane , że nie współpracuje z kartami na AGP pracującymi na 3,3V. Czy CLAP pracuje na takim napięciu i ewentualnie gdzie to sprawdzić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...