bnc Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 witam Jestem posiadaczem karty tv o nazwie Flyvideo II. Jest dosc stara karta. Problem polega na tym ze po zainstalowaniu karta nie wydaje z siebie zadnych dzwiekow. Uzylem najnowszych sterownikow (H). Program do obslugi tv dziala prawidlowo jesli chodzi o obraz. Wyszukuje kanaly itd. Karta nie wydaje z siebie dzwieku jedynie pod XP. W przypadku 98 dzwiek jest. czy ktos spotkal sie z takim problemem? Flyvideo II (LifeView) bt878 win xp pro v2002 SP1 athlon xp 1600+ gf 2 mx 400 640 ram sb live 5.1 ecs k7s5a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.Youth Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 cud ze ci dziala pod xp ja mam flyvideo 98 i nie moglem jej do tej pory zmusic :) ale teraz wymienilem mobo wiec bede walczyl Co do braku dziwieku sprawdz w panelu live czy nie masz czasem wylaczonego line in :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bnc Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 Co do braku dziwieku sprawdz w panelu live czy nie masz czasem wylaczonego line in specjalnie podlaczylem sluchawki do wyjscia audio w karcie tv wiec to nie to Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...