Crow IroN Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 help !!!!! :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 moze precyzyjniej? http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=29395 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radoha Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 Poczytaj TU Jakbys jeszcze czegos nie wiedzial to daj znac (tylko sprecyzuj pytanie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Po ch*j zakładasz dwa tematy o tym samym + trzeci o dzielnikach :?: :evil: Już kilka dni temu napisałem Ci żebyś poczytał w dziale FAQ. Mam nadzieję, że moderatorzy szybko zainteresują się Twoją TFUrczością i nagrodzą orderem im. Banana. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Po ch*j zakładasz dwa tematy o tym samym + trzeci o dzielnikach :?: :evil: Już kilka dni temu napisałem Ci żebyś poczytał w dziale FAQ. Mam nadzieję, że moderatorzy szybko zainteresują się Twoją TFUrczością i nagrodzą orderem im. Banana. widze ze koles nie tylko mi dziala na nerwy swoja TFUrczoscia na tym forum ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...