RS Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 czesc, mam do sprzedania mobo Gigabyte GA 7VAX kt400 czesci sprzedawalem zawsze w Acomie ale teraz przegina bo chca mi dac 100 zł za tą płytke :) a ejst w idealnym stanie nawet kable od usb 2.0 w oryginalnym woreczku nie otwierane, naklejki instrukcja i pudelko jak nowiutkie :) Mozecie mi polecic jakis sklep w szczecinie.? pujde sobie zaraz pochodzic po miesice poszukac jak znajde to tu napisze, help please: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 sprzedaj na allegro albo opchnij jakiemus cieciowi z podworka; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 sprzedaj na allegro albo opchnij jakiemus cieciowi z podworka;no i wrocilem he max kase jaka dostane to 120 zł, na allegro nie mam konta nawet od "nieznanego" moga nie chciec kupowac, a wsrod znajomych nie mam az takich "cieci" :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 przyjedz do siemianowic to ci ja opchna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 polbit na wierzbowej daja calkiem dobre ceny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 polbit na wierzbowej daja calkiem dobre ceny wlasnie tam bylem :). gostek nie chial brac za 150 i polecil mi allegro :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 Jest jeszcze Polcom na Mazurskiej tel. 4342384 i Aeris na Tkackiej 4893680. Jednak wątpię żebyś dostał inszą cenę za tę płytę. Zauważyłem, że lepszy biznes robi się na częściach użuwanych niż nowych. Nie wierzysz - to najpierw powiedz że chcesz kupić taką płytę - i jak usłyszysz cenę to zapytaj ile dostaniesz za swoją. Rachunek jest prosty. Przykre ale prawdziwe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 :P a ja powiem tak - najlepiej pozbywac sie sprzetu w sklepie w ktorym sie go kupilo bo zawsze daja najwyzsze ceny a jak jest jeszcze na gwarancji to juz luksus :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 sprzedaj na allegro albo opchnij jakiemus cieciowi z podworka;no i wrocilem he max kase jaka dostane to 120 zł, na allegro nie mam konta nawet od "nieznanego" moga nie chciec kupowac, a wsrod znajomych nie mam az takich "cieci" :? wystawic ci?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...