Neo_x Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 Siema... poszukuje takiego pliku jak corpfiles.zip .... sluzy on do przerobienia wina xp home na wersje korporacyjna... czyli bez rejestracji... wie ktos gdzie to znalezc?? BARDZO LADNIE PROSZE O POMOC!! THX :) niestety zaden crack nie dziala na tym win :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrux Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 To dziala w 100% bo mam cos innego dziala tylko ze zmiena pare jeszcze innych szczegolow Win XP co mi sie nie zabardzo podoba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrux Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 Wejdz na kaze lub grokstera wpisz cropfiles.zip i sciagaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 Wystarczy chocby filemirrors. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrux Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 A jak to cos sie uzywa??? Bo juz mam... ale co dalej??? Dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 trzeba zgrac plytke wina xp i popodmieniac pliki jakie pisza w instrukcji..... pozniej nagrac na cd i masz korporacyjnego wina xp :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREE_USER Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Siema... poszukuje takiego pliku jak corpfiles.zip .... sluzy on do przerobienia wina xp home na wersje korporacyjna... czyli bez rejestracji... wie ktos gdzie to znalezc?? BARDZO LADNIE PROSZE O POMOC!! THX :) niestety zaden crack nie dziala na tym win :( Poszukaj w dziale crack zone przez te wyszukiwarki http://underpl.org Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...