michalak Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Jaki byście mi polecili tuner TV? Chciałbym aby miał radio FM , i stereo NICAM i solidne oprogramowanie do zgrywania z kamery analogowej do komputera. Na co zwrócić uwagę podczas kupna? Czy kupić na procesorach Philipsa czy Conexstant? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 SZUKAJ! bo juz było a tak pozatym to kup sobie ostatniego komputer swiata bo jest tam test tynerow! ja polecam pixel view pro na conexant bt878,mialem go i jest dosyc dobr,ma tylko lakko kiepska jakosc obrazu,ale jest to tani tuner jak chcesz miec dobry tuner (czyt. Bardzo dobry) to kup Leadtek WinFast TV 2000 XP kosztuje ok.300 zeta ale ma super jakosc no i zakal 1 miejsce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Jaki byście mi polecili tuner TV?... kazdy pewnie bedzie polecal swoje :P wiec sie nie bede wylamywal z tej tendencji jezeli chodzi o jakosc obrazu to ATI TV Wonder Stereo NICAM byly probelmy ze sterami WDM od MMC7.1 ale z tymi od MMC 7.9 jest OK obecnie tunery od ATI przejal Hercules tyle ze bez radia byly/sa :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 SZUKAJ! bo juz było a tak pozatym to kup sobie ostatniego komputer swiata bo jest tam test tynerow! ja polecam pixel view pro na conexant bt878,mialem go i jest dosyc dobr,ma tylko lakko kiepska jakosc obrazu,ale jest to tani tuner jak chcesz miec dobry tuner (czyt. Bardzo dobry) to kup Leadtek WinFast TV 2000 XP kosztuje ok.300 zeta ale ma super jakosc no i zakal 1 miejsce 300zł to jeszcze nie majątek, bo ja sie zastanawiałem nad Pinnacle PCTV Pro za 550zł ale on jest na chipie Philipsa a one podobno nie są dobre Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...