erbs Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Urzekło mnie to i chce nabyć, jednak mam parę pytań, ale najpierw specyfikacja tego sprzętu wg komputronika: standard FLEX typ rozmiaru Desktop ilość kieszeni 5.25 1 szt. ilość kieszeni 3.5 zewn. 1 szt. moc zasilacza 200 W złącza na przednim panelu 2x USB audio szerokość 326 mm głębokość 407 mm wysokość 95 mm kolor ja chce czarny :twisted: standard zasilacza ATX 2.03 I teraz pytania: 1. Ma to ktoś? - jak tak to jak sie sprawuje itp. 2. Co to jest ten FLEX /z tego co wiem to jakiś nowy model zasiłki - bardzo płaski/ 3. Jak sądzicie dam rade wepchać do tego bebechy z obecnego kompa /buda jest szersza tylko o "pół" zasiłki, ale coś mi ilość zaślepek z tyłu nie pasi/? 4. Wiem że codegen to szajs, ale czy ten zasilacz udźwignie mój sprzęt? Reszta fotek: Link do opisu w USA /wiecej fotek/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 ad. 2 http://www.formfactors.org/FFDetail.asp?FFID=3&CatID=1 ad. 3 NIE :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Flex ATX to format płyty głównej, a nie wymiar zasilacza. Żadna płyta formatu ATX tam nie wlezie, i nie każda mikro ATX. Obudowa jest całkiem przyjemna, tylko wiatrak w zasilaczy szybko się zużywa (po1-2 misiącach wyje jak wściekły). Składałem w tym kompy, przeważnie na płytach ViA Epia - ale też na P4(celeron). W twoim konfigu tylko płyta przeszkadza - nie zmieści się ;) --- AT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 A są jakieś microAtx na slot1? Tak żeby miały ze 3 pci i agp 4x. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Socket 370 są, ale slot? Nie pamiętam. Myślałem że masz procka typu FC-PGA . Z AGP x4 były płyty na chipsecie Intel815, chyba nawet jeszcze są w sprzedaży. --- AT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Doszedłem do wniosku, że ta obudówka jest fajna, ale użyje jej jak będę składał nowego kompa z lcd /na razie się na to nie zanosi/. Przeczytałem reck'ę tej obudowy na benchmarku i podobno zasiłka jest spoko, w stresie na celku 2Ghz jedynie coś tam z 3.3V było odchylone od normy, ale ja stety lub niestety będę musiał przejść na stronę AMD jeśli będę chciał LCD. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...