Skocz do zawartości
erbs

Codegen MS-2

Rekomendowane odpowiedzi

Dołączona grafika

Urzekło mnie to i chce nabyć, jednak mam parę pytań, ale najpierw specyfikacja tego sprzętu wg komputronika:

standard FLEX

typ rozmiaru Desktop

ilość kieszeni 5.25 1 szt.

ilość kieszeni 3.5 zewn. 1 szt.

moc zasilacza 200 W

złącza na przednim panelu 2x USB

audio

szerokość 326 mm

głębokość 407 mm

wysokość 95 mm

kolor ja chce czarny :twisted:

standard zasilacza ATX 2.03

I teraz pytania:

1. Ma to ktoś? - jak tak to jak sie sprawuje itp.

2. Co to jest ten FLEX /z tego co wiem to jakiś nowy model zasiłki - bardzo płaski/

3. Jak sądzicie dam rade wepchać do tego bebechy z obecnego kompa /buda jest szersza tylko o "pół" zasiłki, ale coś mi ilość zaślepek z tyłu nie pasi/?

4. Wiem że codegen to szajs, ale czy ten zasilacz udźwignie mój sprzęt?

Reszta fotek:

Dołączona grafika

Link do opisu w USA /wiecej fotek/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Flex ATX to format płyty głównej, a nie wymiar zasilacza. Żadna płyta formatu ATX tam nie wlezie, i nie każda mikro ATX. Obudowa jest całkiem przyjemna, tylko wiatrak w zasilaczy szybko się zużywa (po1-2 misiącach wyje jak wściekły). Składałem w tym kompy, przeważnie na płytach ViA Epia - ale też na P4(celeron). W twoim konfigu tylko płyta przeszkadza - nie zmieści się ;)

---

AT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Doszedłem do wniosku, że ta obudówka jest fajna, ale użyje jej jak będę składał nowego kompa z lcd /na razie się na to nie zanosi/. Przeczytałem reck'ę tej obudowy na benchmarku i podobno zasiłka jest spoko, w stresie na celku 2Ghz jedynie coś tam z 3.3V było odchylone od normy, ale ja stety lub niestety będę musiał przejść na stronę AMD jeśli będę chciał LCD.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...