riffo Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Nie wiem ale moze troche lamerskie pytanie. Ale nie moge dojsc gdzie to jest w windzie. A moze tego tam nie ma. otorz chodzi mi o to ze np. mam otworzone 15 przegladarek i chcialbym widziec je wszystkie na pasku start (tak jak to jest w win98). a nie tak jak to jest normalnie windows xp na pasku jest jedna ikona i wszystkie 15 jest w niej i rozwijane do gory. Prosze o pomoc jak to zrobic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Na pasku klikasz prawym -> właściwości -> i odznacz "grupuj podobne przyciski paska zadań" Jak byś poszukał to byś znalazł sam :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVonFetysz Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 specjalnie topic do tego :] :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
riffo Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 sorry :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVonFetysz Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 LOOZ tylko nie rob tak wiecej 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...