Skocz do zawartości
qbusek

comm view nie dziala :/ anasil zly - cos lepszego ?

Rekomendowane odpowiedzi

witam,

mialem sobie huba w sieci - bylo pieknie - comm view pozwalal mi zlokalizowac tych wstretnych kazzownikow - jednak kupilem switcha :/ i co ? comm view widzi tylko mojego kompa :(

wiem ze anasil jest calkiem niezly - zainstalowalem i sie doslownie przerazilem - ten program jest zdecydowanie za skomplikowany ponadto gdy jest uruchomiony to chodzi straaaasznie wolno i obciaza proca w 100 % (sprzet jak w podpisie)

nie znacie czegos jak by comm view ale zeby przez switcha przechodzil ??

pzdr q

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A myslisz dlaczego sie switche 100 a nie huby 100 stosuje?? Wlasnie po to aby nie smiecily jak huby i sniffer odpalony u Ciebioe niema prawa snifowac prawidlowo...

Jedynie mozesz obserwowac na bramce co sie dzieje i tyle...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Timm ---> gwarantuje Ci ze podany przez Ciebie powod stoswania switchy jest po prostu smieszny ... - switche stosuje sie po to aby nie generowac beznsensowego ruchu w sieci ...

czekam wiec dalej - moze jednak ktos zna takie programy ...

<co do dostania sie na bramke - jest nia stary komp z leafem na pokladzie - wszelka konfiguracja odbywa sie z konsoli na nim - nie ma ani telneta ani nic - nie bede latal do piwnicy aby sprawdzic ktory user przeciaza siec ... - dlatego tez poszukuje takiego programu ... >

ps. slyszalem ze do lg do swoich switchy dodaje plytke z oprogramowaniem ktore to umozliwia - jezeli tak to moze ktos ma te programy u siebie ?? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi