qbusek Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 witam, mialem sobie huba w sieci - bylo pieknie - comm view pozwalal mi zlokalizowac tych wstretnych kazzownikow - jednak kupilem switcha :/ i co ? comm view widzi tylko mojego kompa :( wiem ze anasil jest calkiem niezly - zainstalowalem i sie doslownie przerazilem - ten program jest zdecydowanie za skomplikowany ponadto gdy jest uruchomiony to chodzi straaaasznie wolno i obciaza proca w 100 % (sprzet jak w podpisie) nie znacie czegos jak by comm view ale zeby przez switcha przechodzil ?? pzdr q Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timm Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 A myslisz dlaczego sie switche 100 a nie huby 100 stosuje?? Wlasnie po to aby nie smiecily jak huby i sniffer odpalony u Ciebioe niema prawa snifowac prawidlowo... Jedynie mozesz obserwowac na bramce co sie dzieje i tyle... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbusek Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Timm ---> gwarantuje Ci ze podany przez Ciebie powod stoswania switchy jest po prostu smieszny ... - switche stosuje sie po to aby nie generowac beznsensowego ruchu w sieci ... czekam wiec dalej - moze jednak ktos zna takie programy ... <co do dostania sie na bramke - jest nia stary komp z leafem na pokladzie - wszelka konfiguracja odbywa sie z konsoli na nim - nie ma ani telneta ani nic - nie bede latal do piwnicy aby sprawdzic ktory user przeciaza siec ... - dlatego tez poszukuje takiego programu ... > ps. slyszalem ze do lg do swoich switchy dodaje plytke z oprogramowaniem ktore to umozliwia - jezeli tak to moze ktos ma te programy u siebie ?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...