j.h.hudy Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Ale 2 razy juz mi sie to przytrafilo: wczoraj i dzisiaj! aha zawsze jak wyrzucalo to bylem na stronie komputer swiata! Napewno to nie wina zasilki bo mam to co w podpisie a pozatem caly dzien szedl prime 95 i nie wykryl ani jednego bledu!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 wow stary 2 razy sypnal ci sie IE i zakladasz topic :? zmien przegladarke ... aha i rozwaliles mnie z ta zasilka :lol: - "to nie wina zasilki bo mam to co w podpisie" :lol: - zabrzmialo tak jakbys mial chiefteca 420W :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 ale miec 2 codegeny to tez dobre... nie?? w sumie 600 wat czyli tak naprawde 350wat a to jest niezle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 ale miec 2 codegeny to tez dobre... nie?? w sumie 600 wat czyli tak naprawde 350wat a to jest niezle ups sorry :) nie zauwazylem ze to 2 codeshity ... moja wina , moja wina , moja bardzo wielka wina ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 1 codegen = źle, 2 codegeny = jeszcze gorzej :lol: :wink: Tak na poważnie to spróbuj zainstalować jakąś inną przeglądarkę :arrow: Opera, Mozilla lub nakładkę na IE (MyIE2, Avant Browser) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...