sebkan Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Witam Mianowicie ile w tych budach, jest miejsca na górze między zasilaczem, a zatoką 5,25" prawie we szystkich tych budach pisze głębokość 475mm ale nie wiem czy to jest z przednim panelem czy bez (całość czy miejce do użytku) :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebkan Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 kurna nikt nie ma nud modecoma co mają napisane gł 475mm :? . Bardzo ta informacja jest ważna dla mnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Mam modecoma Nice, też ma głębokość 475 mm (a w zasadzie sam stelarz ma głębokość 440 mm). U mnie odległość między zasilaczem a krawędzią uchwytu na stacje 5,25 wynosi 163 mm (zasiłka ma 140mm a uchwyt 137mm). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebkan Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 o właśnie, dzięki, to chciałem wiedzieć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...