damian38 Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Witam Prosze doswiadczonych uzytjownikow o pomoc w wyborze plyty głownej. Zalezy mi na tym aby byla WYDAJANA,STABILNA i aby miale duze mozliwosci overclokingu aha płyta ma byc rowniez ekonomicznym zakupem. Zakupilem juz procesor AMD ATHLON 1,8+ JUIHB DLT3C. Oto płyty ktorymi sie interesuje, ale niewiem ktora wybrac. EPOX 8RDA3 EPOX 8RDA3I EPOX 8RDAE wlasnie o tych plytach myslalem, prosze o pomoc w wybraniu i odpowiedz na pytanie ktora spelni wyzej wymienione kryteria. A moze jakies inne plyty sa bardziej warte mojego wyboru?? Z góry dziekuje i POZDRAWIAM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matilde Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Niestety z Epoxów to znam jedynie 8RDA+, gdyż miałem ją niedawno parę dni u siebie... Jeśli myślisz o extremalnym O/C to proponuję: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=17522626 -mobo sprawdzone, stabilne, najwyższe FSB na rynku :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Co lepsze SOLTEK 75FRN2-L czy ABIT NF7-S ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 do oc -> soltek do bajery -> abit najprosciej i SZUKAJ ;-) damian38 -> koniecznie epox?? nie to zeby byl zly ale moje wrazenie takie ze to sredniawka po prostu bral bym z tych co wyzej raczej ... Pozdrawiam 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnjack Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Co lepsze SOLTEK 75FRN2-L czy ABIT NF7-S ? Abita bym wybrał, krązą o nim po sieci bardzo dobre opinie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...