parasite Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Wiatm wszystkich. Potrzebuję pełny opis do tej gierki bo znalazłem cos takiego http://jrpg.gry-online.pl/sephiria.php?gra...=pe2&tekst=opis ale jest on troche uscisniony i chaotyczny i ciężko jest dojsc do ładu. Poza tym nie ma tutaj opisu jak skonczyc gre z dobrym zakonczeniem lub złym. Posiadalem kiedys fajny opisik w gazecie ale nie wiem komu pozyczylem i :lol: A dodatkowym utrudnieniem jest to ze mam wersje z krzaczkami i tu jest drugi :lol: Dziekuje za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 www.gamefaqs.com??? :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
parasite Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 niestety myszaq ale tam nic nie znalazlem, zreszta nawet gdyby cos bylo to musialbym posiedziec z tydzien ze slownikiem angielskim. Moze jakies inne propozycje ?????? pomozcie :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...