k_luke Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Może ktoś dysponuje spolszczeniami do Norton SystemWorks 2003 Pro oraz Norton Internet Security 2003 Pro :?: Jeśli ktoś posiada to proszę na maila :) Tylko nie proponujcie mi ściągania pełnej wersji PL, bo nie mam czasu :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Nie masz czasu sciagnac wersji PL, nie masz czasu poszukac spolszczenia, jak znalazes czas zeby napisac ten topic? :) Sam kiedys szukalem i znalazlem, niestety ktos chcial za to spolszczenie kase wiec... :x Zapraszm na sieć direct connect po wersje PL albo do sklepu :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_luke Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Jednak wybieram pełną polską - krócej pójdzie niż szukać tych tłumaczeń 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan_ Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 a widział ktoś NIS 2004 lub NSW 2004 nie wymagające aktywacji, wersje antywira 2004 (nawet PL) są a reszta- NIS i NSW wymagają klucza i potem aktyw. , ew. dema Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 a widział ktoś NIS 2004 lub NSW 2004 nie wymagające aktywacji, wersje antywira 2004 (nawet PL) są a reszta- NIS i NSW wymagają klucza i potem aktyw. , ew. demana to są lekarstwa..:) ja jeszcze nie instalowalem NSW 2004, co tam jest nowego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...