Mr_Gizmo Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 Pytanko jak w topicu, jak to rozpoznać (wybaczcie ja zupełny amator), jak jest oznaczona ta seria? Drugie pytanie to jak rozpoznac czy procek był krecony czy nie, czy da się to wogule zrobić? Z innej beczki teraz, chce troszke "ostudzić" swoją obudowę w środku, jakich wentylatorków mam do tego użyć? Mają być w miarę ciche i wydajne. Chodzi mi o podanie nazwy producenta i możę numeru seryjnego jak się da. Interesują mnie wentyle od 80 do 120 mm - czyli standardowe. Czy poniższy plan rozmieszczenia dodatkowych wentyli ma sens?: 1 X 80 mm - dół, przód; 1 X 80 mm - góra, tył; 1 X 80 mm - dodatkowo do zasilacza nad procek; 1 X 92 mm - góra miedzy CD i zasilacz; 1 X 120 mm - bok. Wszystkie ustawione regulatorem napięcia na 7 - 12 wolt, w zaleznosci od głosnosci (przewiduje 7 V). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 Seria jest napisana na jadrze procesora (wraz z kilkoma innymi parametrami - seria jest 1 w 2 wierszu) 8) Rzaczej nie da sie poznac czy procek byl krecony (o ile oczywiscie mowimy o dzialajacym) :D Bo jesli nie dziala to padniecie przez smierc termiczna jest bardzo latwe do zauwazenia :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdel_k9 Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 Pytanko jak w topicu, jak to rozpoznać (wybaczcie ja zupełny amator), jak jest oznaczona ta seria? Drugie pytanie to jak rozpoznac czy procek był krecony czy nie, czy da się to wogule zrobić? Seria jest napisana na jadrze procka. a co do tego czy da sie sprawdzic czy proc byl krecony to jest raczej niemozliwe (no chyba ze jest przypalony :) ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdel_k9 Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 Seria jest napisana na jadrze procesora (wraz z kilkoma innymi parametrami - seria jest 1 w 2 wierszu) 8) Rzaczej nie da sie poznac czy procek byl krecony (o ile oczywiscie mowimy o dzialajacym) :D Bo jesli nie dziala to padniecie przez smierc termiczna jest bardzo latwe do zauwazenia :P ehhh... jak zwykle jestem za wolny :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 Seria jest napisana na jadrze procesora (wraz z kilkoma innymi parametrami - seria jest 1 w 2 wierszu) 8) Rzaczej nie da sie poznac czy procek byl krecony (o ile oczywiscie mowimy o dzialajacym) :D Bo jesli nie dziala to padniecie przez smierc termiczna jest bardzo latwe do zauwazenia :P ehhh... jak zwykle jestem za wolny :wink: Kwestia 2 minut :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...