Skocz do zawartości
Gość

Zagadka

Czy to bylo trudne?  

1. 1. Czy to bylo trudne?

• Tak
      1
    • Nie
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Zagadka logiczna :P (chcę sprawdzić czy wy jeszcze umiecie myśleć logicznie)

Czwórka przy kompach.

W kawiarence internetowej są cztery komputery z duskami twardymi o pojemności 2,4,6 i 8 GB wyposażone w procesory Celeron, Pentium, Athlon i Duron. Przy komputerach zasiadają Andrzej, Basia, Grzesiek i Renata, a każde z nich jest zajęte czym innym.

Program do czatowania jest uruchomiony na komputerze z procesorem Pentium, ale nie z dyskiem 4GB ani 6GB i nie kożysta z niego Grzesiek.

Renata nie kożysta z przeglądarki i ma komputer z Duronem.

E-maile obsługuje komputer z dyskiem 8GB.

Basia, miłośniczka gier, kożysta z dysku o 2GB mniejszego od osoby kożystającej z athlona.

Czy wiesz już jakie wyposażenie mają komputery, kto przy nich siedzi i czym się zajmuje?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesssssssssssssssssssssss

sssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

sssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

ssssssssssssssssssssssssssssssttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

tttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK-EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zagadka logiczna  :P  (chcę sprawdzić czy wy jeszcze umiecie myśleć logicznie)

Czwórka przy kompach.

W kawiarence internetowej są cztery komputery z duskami twardymi o pojemności 2,4,6 i 8 GB wyposażone w procesory Celeron, Pentium, Athlon i Duron. Przy komputerach zasiadają Andrzej, Basia, Grzesiek i Renata, a każde z nich jest zajęte czym innym.

Program do czatowania jest uruchomiony na komputerze z procesorem Pentium, ale nie z dyskiem 4GB ani 6GB i nie kożysta z niego Grzesiek.

Renata nie kożysta z przeglądarki i ma komputer z Duronem.

E-maile obsługuje komputer z dyskiem 8GB.

Basia, miłośniczka gier, kożysta z dysku o 2GB mniejszego od osoby kożystającej z athlona.

Czy wiesz już jakie wyposażenie  mają komputery, kto przy nich siedzi i czym się zajmuje?

aaa, takie zadania robiłem w podstawówce. Ale tearaz są wakacje, a ja skończyłem podstawówkę, co więcej, skończyłem w tym roku liceum i mam za sobą maturę i egzaminy na studia. Nie mogę już patrzeć na zadania i w ogóle wszystko związane ze szkołą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi