mostom Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 Mam możliwość wymiany mojego Epoxa na Epoxa 8RDA+ (podobno jeszcze mają w sklepie). Na co zwrócić uwagę przy zakupie - rev. 2.1 powinna być? Warto wymieniać, moja płyta spisuje się bez zarzutu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matilde Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 Na laminacie jest napisane,że jest to rev.2.1... To zależy ile musisz do tego interesu dopłacić? Ps.Ja bym zaryzykował tylko ze względu na to,że często zmieniam sprzęt :P -ot, tak z ciekawości... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostom Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 Na laminacie jest napisane,że jest to rev.2.1... To zależy ile musisz do tego interesu dopłacić? Ps.Ja bym zaryzykował tylko ze względu na to,że często zmieniam sprzęt :P -ot, tak z ciekawości... Dopłacić nic nie muszę - a mam ochotę na lepszy dźwięk. Tylko zastanawiam się czy nie będę miał z tą rewizją jakiś problemów - 2.1 jest o.k. ? Beę musiał odkleić radiatory z mosfetów i zdjąć zalamana z NB i SB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostom Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 A co powiecie o tej płycie? Epox 8RDA3G - 8rda+ nie wiadomo jeszcze czy będą mięli - ale mogę swoją 8rda zamienić na 8rda3g - brać ? Ktoś ma taką płytę ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...