leThal Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 otoz przed chwila moj FLATRON ezT710PH mial dziwnego zgona (jak dla mnie) - otoz wylaczycl sie i "powiedzial" w ramce "hardwarowej" monitora: OUT OF FREQUENCY V(?) = 31.76 MHz 30-(??)MHz VF = 30.15 MHz 50-120MHz POWER OFF in: 9,8,7.... s ale o co "kamon" ?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 teżto mam. kiedyśbyło i zniknęło po reinstalce windy 2000, teraz powróciło w ograniczonej formie, tzn. chodzi mi "hot rod" który nie chodził przy poprzedniej takiej awarii, ale nadal nie chodzi np. NFS HP2, przy czym inne części nfs chodzą. to raczej nie wina samyc hsterów bo zmieniałem i nie pomaga, można spróbowAĆ naprawy windowsa ale niedługo i tak będzie formacik. mam zainstalowane wszystkie poprawki ze strony microsoftu. u mnie to może być kwestia głupich programików, które instaluje mój głupi brat, syfów które ściąga itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...