gnz Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 zaczalem sciagac demko nfs underground z kilku zrodel i jedno ze zrodel wywalilem - bylo to zrodlo z bittorrenta - zostal mi na dysku plik nfs*.exe i nie da sie go skasowac :? myslalem ze to tymaczasowe i ze jak sie restartne to go wywale ale nic z tego ... wyskakuje mi komunikat nie mozna usunac nfs*.exe. plik jest uzywany przez inna osobe lub program. zamknij wszystkie programy, ktore moga uzywac tego pliku i sprobuj ponownie cholera ja nie mam zadnego programu otwartego co by mu mogl przeszkadzac :? (ponizej screen z procesami - konto na interii wiec jakby co wpadnij za godzine :lol:) co mam zrobic z takim fantem ? ktory proces moze mu przeszkadzac ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 usuń w dosie albo w awaryjnym i po sprawie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 zapomnialem napisac ze w trybie awaryjnym probowalem i sie nie udalo ... :? jednak o dosie nie pomyslalem :D wywalilem go takze temat mozna skasowac/zamknac - dzieki bigzzgib Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 zapomnialem napisac ze w trybie awaryjnym probowalem i sie nie udalo ... :? jednak o dosie nie pomyslalem :D wywalilem go takze temat mozna skasowac/zamknac - dzieki bigzzgib Spoko ja tu tylko sprzątam :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...