sPoX Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 w sisoft sandra pokazuje mi takie temperatury: board 40-49* cpu 58-68* powet/aux temperature 50-80* wie ktos co moze powodowac takie wysokie temperatury i takie skoki? mam plyte ecs k7vta3 v.3 + duron 1200 (+cooler 5100rpm) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 sa to sensory :) czyli czujniki, kazy umieszczony gdzie indziej, jeden na procq i dwa na plycie (tak jest u mnie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jotmar Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 na tej płycie są tylko dwa termistory mierzące temp, więc power / aux jest błędnie wyświetlany przez Sandrę Sprawdż w biosie jakie masz temp, bo w/g mie za duże na tym konfigu miałem : MB ok. 40'C, CPU poniżej 50'C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sPoX Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 uff.. power aux skakalo mi wlasnie najbardziej (40*-90*!) wiec oki ale temp procka i plyty jest niestety az taki wysoki (sprawdzalem w biosie i via MBM).. nie wiem czemu, w sumie w pokoju mam okolo 25* ale i tak imo temp. powinna byc max 50 :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jotmar Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 sprawdź docisk i założenie coolera na procku, pasta ma być delikatnie położona, a nie kilogram :lol: procek mając dużą temp grzeje płytę może cooler kiepski, polecam titana ttc-d5tb tani a bardzo wydajny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 qrde, co sie dzieje z tym forum????????????????????????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jotmar Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 możesz dokładniej ? od Ciebie bruce można wymagać (ilość postów i doświadczenie)bardziej dokładnej i konstruktywnej krytyki pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...