makakus Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 Skad sciagnac bios do ecs k7vza o/c ? Co sadzicie o plycie msi kt3 ulta? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreggo Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 MSI KT3 Ultra - fajna płyta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 a bios do ecs k7vza o/c to skad?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreggo Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 Hmmm, poszukaj informacji na forum strony http://www.ocworkbench.com w dziale poświęconym ECS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 A moze wiesz cos o biosie o/c do ecs k7s5a?? ---------------------------------------------- AMD Athlon 1.0 | ECS K7VZA | 384 MB RAM | Radeon 8500LE | Maxtor 60GB 5400 rpm | Plextor 16x | "Zbyt mało wiem by być niekompetentnym" Woody Allen Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 MSI KT3 bardzo fajna plyta, polecam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 A biorąc pod uwagę Epox 8k3a+ i Msi kt3 Ultra to ktora jest lepsza do o/c?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walczy Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 mam na dysku o/c bios do k7vza, jeszcze jak miałem tą płytkę to go używałem ale potem zamieniłem na 3.6a który jest o wiele lepszy, wyślij do mnie maila to zwrotką Ci odeślę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 A biorąc pod uwagę Epox 8k3a+ i Msi kt3 Ultra to ktora jest lepsza do o/c?? choc mam msi to jednak uwazam ze do hardcorowego o/c lepszy jest epox (napiecie do 2,2V bez Vmoda 8) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreggo Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 Tu masz link do CheepoBios v 1.01, chyba najlepszyego do kręcenia na K7S5A http://republika.pl/k7s5a/Biosy/Chb0429.zip Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 Jakbyś jednak chciał BIOS do K7VZA :) to strona o podkrecaniu tej płytki jest tutaj: http://www.dwa.glt.pl/. BIOS w "dziale" modyfikacja FSB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...