Gość Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 Yo Mam wielką proźbę: byłbym bardzo wdzięczny gdybyście mi podali 12 tytułów utworów które posłużyły by jako podkłąd muzyczny do tak jakby "przedstawienia" z okazji 11 listopada (Święto Niepodległości Polski) muzyka oczywiście klasyczna, cicha i spokojna, adekwatna do danej sytuacji. Chyba wyraziłem się jasno jak nie to pytajcie. Z góry wielkie THX. P.S. Nie chodzi mi o linki do utworów tylko o tytuły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 Chopin - Nokturn cis-moll. grany w Pianiscie przez Brody'ego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 extra nastroj ma wątek muzyczny z filmu Brave Heart, szczegolnie pasowac by mogly, 17 i 18 track - te na zakonczenie i kawalek tytulowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 Tak sie skalda ze dzisiaj u mnie w szkole byla akademia... i utwory jakie spiewalismy itd. to : 1. Pierwsza brygada 2. O moj rozmarynie 3. Pąki bialych roz 4. Marsz marsz polonia 5. Wojenko wojenko 6. Warszawianka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 chopin preludium e-moll; (op. 28 nr. 4); bardzo nastrojowe; wiem, bo gram; =) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...