Slayer Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 No ludzie- stałem się posiadaczem nakiegoż monitorka :D Jest to właściwie TV z funkcją monitora, ale i tak full wypas ( wyjście VGA jest). Jeszcze go nie podłączałem, bo musi sobie postać trochę ( temperatura), ale imo jestem w szoku 8O Jest to model Philips 17PF9945 Matchline 3 8) Jest dla niego jakaś wogóle konkurencja, bo nigdzie nie widziałem w sprzadaży jeszcze innego sprzetu tej klasy ( 16/9- nie licze Samsunga 172W, bo ten to jest 15/9) :roll: A co do ceny- 3500 zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelen Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 wiesz niby spoko ale duzo gier itp... programów chyba bedzie troche zniekształcone :/ ,do filmów czy TV spox ale i tak mi sie wydaje ze co jak co ale 16/9 do kompa niezbyt wspólgra. Jest to televizor! wiec nie spodziejwaj sie jakis chyba super mozliwosci , w koncu to nie jest strikte do kompa chyba?. Imo może smużyć i nie być tak dobre jak monitor lcd strikte do compa. za ta kase bys mial dobry 19' z 25ms .choc jak tak lubisz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 A jak myślisz, że to jest szajs?!!! Dziarzę właśnie na nim- takiego wypasu to się nie spodziewałem. Kolorki, kąty ( możesz patrzeć z boku i dalej widać wszystko- może trochę czerń blaknie, ale wszystko reszta super-myslę, że to jest 170/170 ( właśnie się poprzyglądałem :roll: i 25 ns - to pewne), co do zniekształceń obrazu- nastawiam sobie rozdziałkę dedykowaną dla 16/9 i ZERO zniekształceń i nie ma problemu :> Ten model to czołówka klasowa- zero smużeń- wiem co mówię, bo katowałem go jak mogłem. Pod względem rozdzielczości to wypas- do 1280x1024 75 Hz i co mnie zażyło zupełnie- np. 1024/768 85 Hz!! Wiem, że Hz-e w panelach LCD to właściwie nie istotna sprawa, ale fakt pozaostaje- sprzet jest klasa!!!! jest w nim radio, PIP ( możesz pisać - grać i sobie oglądać TV na jednym ekranie:>), jakieś różne inne bajery jak dźwięk dolby surround + możliwość postawienia dodatkowych głośników w tym subwoower :D, zoom.... Nie ma szans przy nim zwykła 19" LCD- to jest WYPAS maksymalny, po prostu przyszłość, do której będą inni dążyć, a i cena w miarę przyzwoita ( znajdź mi panel konkurencyjn, ja nie widziałem ŻADNEGO, nawet znacznie droższego w sprzedaży tej klasy co ten, czy nawet na papierze- chyba na filmie coś widziałem, ale nawet nie wiem, co to było :P) Jest wada- nie ma DVI, ale znajdźcie mi monitor 16/9 czy TV z DVI. Bawiłem sie Philipsem 52 " za 50000- też miał VGA. Mi w każdym bądź razie zupełnie to nie przeszkadza, bo nawet pewnie nie widziałbym różnicy. POLECAM!!!!!!!!! ^_^ Ps- jeżeli na upartego ktoś by i tak pozostawał przy tym, że są zniekształcenia, to przestawia się w tryb 4:3 czy inny ( kilka do wyboru np. super szeroki- spłaszczony np. do starych weesternów ;)) i nie ma problemu :) I jeszcze jedno- cena wyjściowa to 4000 zł, ale po znajomości poszedł za 3500- 3 na Białystok były- ten był już ostatni :twisted: No i zero bad pixels :) PS2- to, że jest to TV, to widać tylko i wyłącznie z zewnątrz ( przyciski głośności i przestawianie kanałów na samej górze panelu- koło wyświetlacza nic nie ma). No i stylistyka TV Philipsa- tutaj DUŻY plus- cały srebrny, wąski- ozdoba mojego biórka :) Jak na razie nie mogę go sobie nawet obrzydzić, bo nie ma się do czego przyczepić. Po prostu to jest to. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...