Włodi Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 Pisze ten temat jeszcze raz poniewaz poprzedni gdzies wcięło i nie moge go znaleźć, a nie było mnie na forum zaledwie kilka dni... W skrócie: Problem polega na tym, że w instrucji mojej MOBO jest napisane, że obsługuje ona pamięci do 333Mhz, natomiast np. na oficjalnej stronce ECS-a jest co innego: http://www.ecsusa.com/products/p4vxasd2_v5_plus.html. Podobnie jest w sklepach internetoeych, wszędzie podają , że wytrzymuje 266 max. Noi nie wiem w końcu, które kupić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 a ty znowu o tym samym!!!!!!! mowilem ci! kup ddr 333 najwyzej beda dzialac z predkoscia 266 twoja plyta obsluguje napewno 266 ale czy obsluguje 333 to nie wiem kup ddr 33 bo to jest tylko drozej o 15 zeta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 jezeli masz plyte pod sdr i pod ddr to obsluguje sdramy 100 - 133 a ddr 200 - 266 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 jezeli masz plyte pod sdr i pod ddr to obsluguje sdramy 100 - 133 a ddr 200 - 266 Noi oto mi chodziło. Chcę po prostu wiedzieć jaką mam płytę główną. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...