Sid Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Mam taki problem: jak jestem w budzie to tam wiadomo progsow nie moge sciagac, a jak jestem na necie to bym "se" na ircu posiedzial, ale na kompie klienta SSH nie ma :( W zwiazku z tym mam pytanie: czy nie znacie jakiejs WWW z klientem SSH na stronie (aplet javy etc.) LUB Czy ktos z Was nie ma Delphi ** Enterprise i czy nie moglby zrobic przy pomocy komponentow klienta SSH i go zapisac jako kontrolke ActiveX ?? (W tym drugim bym pomogl...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Ja zdaje sie mam kopie zapasowa ;) Delphi 6 bodajze gdzies na plytce ale o programowaniu raczej duzo nie wiem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 ee a nie lepiej przez bramke www==>irc wlazic?? =] wiem ze to lipa ale nic nie trzeba robic :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...