yoshi_tom Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Jak w temacie... kupuje tez szybke i w przyszlosci oswietlenie.... Napewno alu bedzie fajnie rozpraszalo swiatlo ale jak jest z walorami wyciszeniowymi tej maty ? http://allegro.pl/show_item.php?item=17521339 P.S: zamiezam kupic 2 sztuki na mojego Big Towera... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonti Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 a poszperaj w castoramie?? i innych sklepach z art budowlanymi moze taniej wyrwiesz... a co do tego czy zeczywiscie wycisza to nie wiem ale rzeczywiscie moze ladnie wygladac.... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Jak w temacie... kupuje tez szybke i w przyszlosci oswietlenie.... muahahahahahahahaha :lol: idziesz do pierwszego lepszego marketu budowlanego i tam takie maty sa w rolkach i teraz uwaga ich typowym zastosowaniem jest odbijanie ciepla z grzejnikow - steropian izoluje od sciany a folia aluminiowa odbija cieplo - zeby nie wnikalo w sciany tylko szlo na pomieszczenie wniosek chcesz miec piekarnik zamiast kompa kupuj :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Jak w temacie... kupuje tez szybke i w przyszlosci oswietlenie.... Napewno alu bedzie fajnie rozpraszalo swiatlo ale jak jest z walorami wyciszeniowymi tej maty ? http://allegro.pl/show_item.php?item=17521339 P.S: zamiezam kupic 2 sztuki na mojego Big Towera... Nie daj sie naciagnac !! Te "maty" to kupisz tak jak na fotcer, za 10 zl cala rolke, czyba cos okolo 3m biezacych To sie cfaniak wzial na sposob i zarabia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshi_tom Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 thx /topic CLOSE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...