WRX Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Jest propozycja/prosba do tych co sie zajmuja profesjonalnym wykonywaniem blokow. Jesli bylo by wieksze zainteresowanie, to czy moglibyscie robic bloki na GPU o bardzo niskim profilu, tak aby zajmowaly jak najmniej gniazd PCI lub miescily sie w obudowach XPC. Cos w stylu Swiftech MCW40 i jeszcze w wersji dla Radeona 9500, 9700 i 9800: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 Pomysl jest prawie, ze z gory skazany na porazke, bo robiac taki blok od razu blokujesz mozliwosc zalozenia radiatorow na pamieci. A Mate albo Bloki nie maja czego niskiego w ofercie? Na pewno zrobia Ci na zamowienie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 przecież np na republice niech zamiast zamonują kolankek rurke która wyjdze poza karte i problem z głowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Można przecież wyprowadzić rurki z tej strony, z której nie ma pamieci... a co, masz aż tyle kart zainstalowanych w kompie??? Co takiego? Muza, sieciówka, karta TV?, kontroler SATA... jeszcze wolny 1 slot :) P.S. Miło spotkać posiadacza Shuttla na nForcie 2 Ultra 400 :) Jak Ci sie płyta sprawuje? Ja jestem bardzo z niej zadowolony! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WRX Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Taki niski blok bylby mi potrzebny do uwodnienia Shuttle XPC, ale moze sie przydac rowniez osoba, ktore maja plytey microATX. P.S. Co do plyty to rowniez jestem z niej zadowolony, mam na niej XP 1800+ ustawiony na 10x210 przy 1.75V. Zlozylem na niej komp dla kumpla, Barton 2500+ poszedl bez problemu na 11x200 przy standardowym napieciu. Za ta cena ta plyta jest nie do pobicia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Wybacz pytanie, ale gdzie (i czy w ogóle) u nas można dostac shuttla XPC? W actionie mają tylko wersje microATX, ale na mini to sam bym sie połasił :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...