loloferrari Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Właśnie. Mam zamiar nieco procesorek podkręcić. Potrzebuje bardzo wydajnego coolera ale nie może kosztować więcej jak 100 złotych, tlko tyle mam na tą przyjemność. Co moglibyście mi polecić w tej cenie, może również być używany jakiś z allegro lub tym podobne... dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 _Vip_ ma na sprzedaz V7+ na forum sprzedam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 za 119 zl kupisz Zalmana 7000A Al-cu w tam gdzie sprzedaje sie obudowy chieftec ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 za 119 zl kupisz Zalmana 9000A Al-cu w tam gdzie sprzedaje sie obudowy chieftec ;) Pozno juz troche, wiem cos o tym :wink: Oczywiscie chodzi o Zalmana CNPS 7000AlCu - po co chlopaczyna ma pozniej glowkowac :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loloferrari Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 za 119 zl kupisz Zalmana 7000A Al-cu w tam gdzie sprzedaje sie obudowy chieftec ;) w "angeli"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 Jak juz mowil Berkut moge Ci spylic V7+ wypolerowane na lusterko za 100zl : http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=50187 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Kup sobie cokolwiek z wydajnym wentylatporem (60x60 mm i 7000 rpm albo 70x70 5000 rpm) Z tanich polecam coś od SIBAKA (do kupienia na Warszawskiej Giełdzie Komputerowej) - bardzo wydajny! I nie najgłośniejszy :) Arkua 6228 jest na 4max.pl za 69zł w promocji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...