wachowicz Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Hej mam problem- kiedy wchodze najakas WWW, a ona z jakies przyczyny nie moze sie wyswietlic, to zamiast wyskoczenia strony informojacej o standardowym bledzie 404, laduje mi sie jakas chamska strona INTERNET OPTIMIZER - co to kurna jest ? mam swiezy system, na poczatku bylo dobrze, wczoraj zaczelo sie dopiero chrzanic. jaksi dialer ? czy cos ? jak zmienic standardowa strone z bledem na ta stara dobra error 404 file not found ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 moze masz ustawione jakies proxy, moze jakis spyware sie zainstalowal :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 pozwolilem sobie odswiezyc ten topic albowiem aktualeni tez cos podlapalem zamiast standardowej strony z bledem laduje si ejakas inna (wyszukiwarka) co z tym zrobic gdzie to zmienic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 Proponuje sprawdzic system programami Ad-Aware i Spybot Search & Destroy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...