Yeti Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Jak nagrywam płyty (nero 6) to w logu pokazuje sie napis: "Nagrywanie bez urzycia sysytemu JustSpeed, jakość nośnika moze byc obnizona" (Jakos tak z pamieci) Moje pytanei brzmi-Co to jest? Gdzie sie to włącza? Albo cos? Szukałęm na forum Tweaka i Cdrinfo. Help Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelen Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 JustSpeed to z tego co mi sie kojarzy cos jak system Burn Proof tylko stosowany przez inne firmy. Chyba ale nie jestem pewien ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Szukałeś i nie znalazłeś? Doprawdy? To pamiętaj jeszcze o www.google.pl http://www.cdrinfo.pl/cdr/hard/RicohMP7200a/6.php3 JustSpeed dostosowuje prędkość zapisu do możliwości płyty. Włączanie/wyłączanie dodatkowych funkcji nagrywarki masz w Nero w opcjach przy informacjach o nagrywarce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 thx za info to chciaelm wiedzieć szukałęm na google ale tam jakeis same bajery do mobów albo buforproofy do nagrywar. Nie wiedziałęm ze to tam jest :P THX jeszcze raz, zaraz przetestuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Gdzie to w nero jest ? gdzie sie to wlancza i wylancza ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Gdzie to w nero jest ? gdzie sie to wlancza i wylancza ? Włączanie/wyłączanie dodatkowych funkcji nagrywarki masz w Nero w opcjach przy informacjach o nagrywarce.Nie wiem, jak w Nero 6, ale w Nero 5 klikasz na ikonę "wybierz nagrywarkę" i jeżeli dana nagrywarka ma jakieś dodatkowe funkcje, to na dole okna (z informacjami o niej) będzie przycisk "opcje", tak jak to widać na zrzucie na stronie, którą wyżej podałam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...