CeglA Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 Kiedys pisalem juz o tym problemie ,chialbym definitywnie wiedziec ,czy da sie cos z tym zrobic czy nie. Coraz bardziej mi sie zapycha winda xp i z najwieksza checia zainstalowalbym ponownie 2000 tylko.... . Gdy mam odpalona gre i minimalizuje ja ,zeby zobaczyc cos w windowsie ,to po powrocie do niej sypia sie textury. Widoczne sa prawie tylko same szare kawdraty i trzeba dac reset programu... :cry: . Spotkaliscie sie juz z takim problemem? Potrzebuje ,zeby dzialala tylko ta jedna gra ,reszta takich programow moze sie nadal sypac... Jakis patch ,nawet wlasnej roboty,cudowne lekarstwo COKOLWIEK? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Kiedys pisalem juz o tym problemie ,chialbym definitywnie wiedziec ,czy da sie cos z tym zrobic czy nie. Coraz bardziej mi sie zapycha winda xp i z najwieksza checia zainstalowalbym ponownie 2000 tylko.... . Gdy mam odpalona gre i minimalizuje ja ,zeby zobaczyc cos w windowsie ,to po powrocie do niej sypia sie textury. Widoczne sa prawie tylko same szare kawdraty i trzeba dac reset programu... :cry: . Spotkaliscie sie juz z takim problemem? Potrzebuje ,zeby dzialala tylko ta jedna gra ,reszta takich programow moze sie nadal sypac... Jakis patch ,nawet wlasnej roboty,cudowne lekarstwo COKOLWIEK? Win 2000 jest najlepsze. Jak dątąd jeżeli występowały jakieś problemy, to z winy programu, a nie windowsów. Miałem tylko problem, jak zmieniłem konfigurację sprzętową. A co do Win XP, to chyba gdzieś były jakieś patche. Ja mam jakiś patch do tekstur przy grze GTA3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeglA Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Ten problem z teturami wystepuje TYLKO w windzie 2000. A gra to MICRO$OFT Flight Simulator2002 ,pod innymi systemami jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeglA Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 I jaki ja mam system zainstalowac w takiej sytuacjii... :cry: Dla mnie pop.... jest reinstalowanie calego systemu co 3 miesiace ,a moja XP jest juz totalnie zapchana... :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...