KRECIO Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 Pytanie jak w temacie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreggo Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 Power Color ma chyba trochę gorszą jakość 2D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 Tak jak w każdym poście na podobny temat polecam ATI7500 Minta, którego mam osobiście, a wygląda on tak: http://www.benchmark.pl/artykuly/przeglad_...n7500.jpg[/img] więc niech mi nikt nie mówi, że Mint nie ma oryginalnych kart ATI /chyba widać napis na karcie/ a oto link to tejże karty w testach: http://www.in4.pl/recenzje/r7500/index.htm Pozdro...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 przymierzam sie do tego minta, ale znalazlem w cenniku 2 identyczne pozycje, jedna za ~400 zl a druga za ~320. czym one sie roznia? wie ktos moze ktora z tych 2 testowali na in4? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 Oto modele ATI7500 MINT dostępne w ofercie ''ACTION'' oczywiście ceny podane bez VAT-u 1) VGA MINT ATI 7500LE 64MB SDR TV+DVI-I 209,00 1 rok 2) VGA MINT ATI 7500LE 64MB DDR TV+DVI-I 239,00 1 rok 3) MINT ATI 7500 64MB DDR TV+DVI-I 295,00 1 rok 4) MINT ATI 7500 128MB DDR TV+DVI-I 329,00 1 rok Co do różnic to oprócz oczywistych typu SDR - DDR mogą być tylko różnice w taktowniu kart /oczywiście ciut mniejsze w tańszych/ z tego co wiem to testowany egzemplaż na podanym linku to nr. 3) takiego właśnie mam i bez problemu działa mi bez dodatkowego chłodzenia na 295 x 490 /ponad pół roku :D :twisted: / oczywiście to nie jest koniec możliwości tej karty, ale po co ją bardziej żyłować? Ciekawostką jest model ze 128 ramu w tej klasie /bywały raczej w 8500/ ale nie sądzę aby skok w wydajności był szokujący w stosunku do modelu z 64mb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 ..te karty to porazka! mialem Radka z Minta w wersji 7500LE i musze powiedziec ze wyprzedzal moja poprzednia stara dobra podkrecona GF2MX400 Prolinka o 300kilka 3dmarkow (..) katastrofa. zreszta napis na dmuchawcu na zdjeciu nieco wyzej jest niewyrazny i nie wiem czy to PBA czy BBA jak sugeruje autor. no ale jesli bedziesz bral w Actionie to trafisz raczej na karte z ciemnobrazowym laminatem w wersji PBA (ponoc sa slabsze) a jesli idzie o BBA to ponoc jush sie ich nie produkuje ..ale to nie potwierdzona informacja od mojego znajomka. jesli mam cos doradzic to lepiej wez GF4MX440 ..moze nawet ULTRA bo jest niewiele drozsza od zwyklej a musze przyznac ze zwykla tesh swietnie sie spisuje. zreszta zamiast tego Radka z Minta wolalbym nawet GF2Ti200 Ultra.. nie mam nic do Ati i owszem moze maja lepszy obraz i wyjscie TV ale mialem- puszczalem-i GF2Ti200Ultra bujal duzo duzo szybciej wiec powaznie to przemysl :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipny Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 Dunaj napisz jaki masz sprzet i jak ten Mint w marku2001se chodzi i w gierach w ogole. Jestem naprawde bardzo zainteresowany tym Mintem. Slyszalem ze Radeony lepiej chodza na slabszych procesorach, prawda to? Ja mam C733@916. Jak myslisz jak to bedzie dzialac na tym? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 ..te karty to porazka! mialem Radka z Minta w wersji 7500LE i musze powiedziec ze wyprzedzal moja poprzednia stara dobra podkrecona GF2MX400 Prolinka o 300kilka 3dmarkow (..) katastrofa. zreszta napis na dmuchawcu na zdjeciu nieco wyzej jest niewyrazny i nie wiem czy to PBA czy BBA jak sugeruje autor. no ale jesli bedziesz bral w Actionie to trafisz raczej na karte z ciemnobrazowym laminatem w wersji PBA (ponoc sa slabsze) a jesli idzie o BBA to ponoc jush sie ich nie produkuje ..ale to nie potwierdzona informacja od mojego znajomka. jesli mam cos doradzic to lepiej wez GF4MX440 ..moze nawet ULTRA bo jest niewiele drozsza od zwyklej a musze przyznac ze zwykla tesh swietnie sie spisuje. zreszta zamiast tego Radka z Minta wolalbym nawet GF2Ti200 Ultra.. nie mam nic do Ati i owszem moze maja lepszy obraz i wyjscie TV ale mialem- puszczalem-i GF2Ti200Ultra bujal duzo duzo szybciej wiec powaznie to przemyslMyśle, że autor tegoż posta nie oblukał sobie linka, który podałem wcześniej i porównania ATI7500 z GF2Ti Ultra, - no i po raz setny muszę zaczynać od nowa /pomijam już jakieś śmiesznostki o BBA , brązowych laminatach i nie wyraźnych napisach na wentylu/- apropos jak ktoś nie jest ślepy to dostrzeże na karcie napis ''ATI TECHNOLOGIES'', a takowe mają oryginały z ATI jak ktoś się jeszcze będzie upierał to niech podważy wszystkie recenzje i testy kart ATI, które to jednoznacznie stwierdzają /a kolor też chyba raczej nie brązowy :)/ Co do GF2Ti Ultra to również słówko, miałem przed ATI takowe cudo jak GF2Ti Ultra i jedno co powiem to że ATI wypada o niebo lepiej nawet w 3DMarku 2001 miałem o ponad 200 pkt. więcej /na starych sterach :)/ jedna scena z 3DMarka nie wyświetla się wogóle na kartach GF2, no i jeszcze tylko tyle, że ATI ma dużo lepszy obraz, wyjście TV i obsługę 2-monitorków, acha no i napewno więcej z niej wycisnąłem niż z tego GeForca, :twisted: :twisted: :twisted: który to padł po tygodniu,- zresztą dlaczego wszystkie recenzje opowiadają się przy podobnym porównaniu za ATI7500 ??? Chyba nie bez powodu :wink: :) :D Oto jeszcze jeden link dle niedowiarków: http://www.benchmark.pl/artykuly/przeglad_...2002/wstep.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 Mam płytke Abita KT7A-Raid, Athlona 1.4Ghz, 512mb Kingston, acha no i twardziel IBM 40 + 15 GB 7200rpm pod WinXP Prof. na dzień dzisiejszy /może to i nie wiele, osobiście więcej nie potrzebuję/ ale w 3DMarku mam 5146pkt. oczywiście po ustawieniach na max. w biosie /ale bez kręcenia proca/ karta 295 x 490Mhz, co do porównania z GF2Ti Ultra to /pół roku temu/ powiedzmy, że na starych sterach miałem gdzieś 4760, a GF coś ok. 4500 może nowsze stery w przypadku GF też by pomogły, co do ATI to ostatnia seria sterów naprawdę daje spory skok wydajności :twisted: :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 Myśle, że autor tegoż posta nie oblukał sobie linka, który podałem wcześniej i porównania ATI7500 z GF2Ti Ultra, - no i po raz setny muszę zaczynać od nowa /pomijam już jakieś śmiesznostki o BBA , brązowych laminatach i nie wyraźnych napisach na wentylu/- apropos jak ktoś nie jest ślepy to dostrzeże na karcie napis ''ATI TECHNOLOGIES'', a takowe mają oryginały z ATI jak ktoś się jeszcze będzie upierał to niech podważy wszystkie recenzje i testy kart ATI, które to jednoznacznie stwierdzają /a kolor też chyba raczej nie brązowy :)/ Co do GF2Ti Ultra to również słówko, miałem przed ATI takowe cudo jak GF2Ti Ultra i jedno co powiem to że ATI wypada o niebo lepiej nawet w 3DMarku 2001 miałem o ponad 200 pkt. więcej /na starych sterach :)/ jedna scena z 3DMarka nie wyświetla się wogóle na kartach GF2, no i jeszcze tylko tyle, że ATI ma dużo lepszy obraz, wyjście TV i obsługę 2-monitorków, acha no i napewno więcej z niej wycisnąłem niż z tego GeForca, :twisted: :twisted: :twisted: który to padł po tygodniu,- zresztą dlaczego wszystkie recenzje opowiadają się przy podobnym porównaniu za ATI7500 ??? Chyba nie bez powodu :wink: :) :D Oto jeszcze jeden link dle niedowiarków: http://www.benchmark.pl/artykuly/przeglad_...2002/wstep.html mysle ze troszke wyolbrzymiasz z tymi benchmarkami. nie wiem czy zauwazyles ze link rozpoczyna sie zdaniem "Nie muszę chyba zaczynać od banalnych stwierdzeń że chipsetów jest dużo, a mało kto orientuje się jakie ma cechy i tak dalej, i tak dalej. " nie zauwazyles tesh ze 7500LE jest nizej nish GF2Ultra a ponizej uplasowala sie wersja GFTi200 a nie Ti200Ultra wiec nie szalejmy. benchmarki benchmarkami ale troszke sprzetu przeszlo przez moje raczki i musze powiedziec ze liczy sie marka a MINT jakos mnie jeszcze do siebie nie przekonal. scieralem go z GF2Ti200Ultra Prolinka i niestety Radek LE Minta wymiekl. no a jesli smieszy cie spor o PBA czy BBA to zlookaj http://www.tomshardware.pl/graphic/02q2/02...acharts-05.html i spytaj dlaczego przy Radeonie zaznaczyli BBA. zreszta nie bede sie rozwodzil nad porownywaniem markowych kart z nonam'ami. nikogo nie zmuszam to kupowania kart nvidii. zaznaczam ze wersji 7500 nie testowalem. moj ziomal mial BBA i kulala Xtra ..spalil i z serwisu przyszla nowa niestety PBA bo BBA ciezko bylo jush zlapac. teraz zastanawia sie jak sie jej pozbyc i kupic 8500 bo drugi egzemplarz kiepsko buja. nie mowie ze wszystkie PBA sa do kitu. sa moze sztuki nawet szybsze od markowych jednak Minta 7500 LE mialem u siebie i ostrzegam przed ta karta. GF2Ti200Ultra Prolinka scigal ja na jakies 500 punktow bez krecenia. nie chcecie nie wierzcie. wiecej nie bede wyjasnial. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 Mam płytke Abita KT7A-Raid, Athlona 1.4Ghz, 512mb Kingston, acha no i twardziel IBM 40 + 15 GB 7200rpm pod WinXP Prof. na dzień dzisiejszy /może to i nie wiele, osobiście więcej nie potrzebuję/ ale w 3DMarku mam 5146pkt. oczywiście po ustawieniach na max. w biosie /ale bez kręcenia proca/ karta 295 x 490Mhz, co do porównania z GF2Ti Ultra to /pół roku temu/ powiedzmy, że na starych sterach miałem gdzieś 4760, a GF coś ok. 4500 może nowsze stery w przypadku GF też by pomogły, co do ATI to ostatnia seria sterów naprawdę daje spory skok wydajności :twisted: :twisted: :twisted: ..podkreslam ze nie testowlem zadnego Radka 7500 ale czlowiek wyraznie pyta o 7500 LE. ktos wspominal ze przymierza sie to 7500 LE Minta. a dokladnie takiego mialem wiec uwazam ze moge cos doradzic. ty caly czas mowisz o pelnym 7500 i spierasz sie o karte ktorej nie miales broniac jej wynikami wyzszego modelu. i wciskasz kity o tym jak to Mint rozprowadza karty zlozone przez Ati. mialem w reku dwa 7500 LE i mialy ciemnobrazowy laminat z nadrukiem "Powered by Ati" a nie "Build..." a na stronie Minta niestety nie ma informacji gdzie i kto sklada te badziewia a cos mnie sie nie wydaje ze robia to rodacy. ni slyszalem tesh o fabryce Minta w chinach a o tym kraju wspomina w/w laminat badziewnej karty marki Mint. cya Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Dzieki za zainteresowanie postem....niestety ja nie mam wyboru...dostane power color zamiast tego radka ktorego mam w tej chwili (art-media) bo on ma 64-bitowa szyne danych!!!i martwie sie zebym nie trafil na jakiegos power colora ktory ma tez taka szyne!!! a co sadzicie o wyjsciu tv? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Doczytalem sie, ze roznica miedzy 1. MINT ATI 7500LE 64MB DDR TV+DVI-I - 320,86 zł 2. MINT ATI 7500LE 64MB DDR TV+DVI-I - 395,89 zł jest taka ze ta drozsza jest na pamieciach Hynix 4 ns :| to ciekawe jakie ma ta pierwsza ;) lepiej nie myslec :) to juz chyba wole Excalibura Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 ..podkreslam ze nie testowlem zadnego Radka 7500 ale czlowiek wyraznie pyta o 7500 LE. ktos wspominal ze przymierza sie to 7500 LE Minta. a dokladnie takiego mialem wiec uwazam ze moge cos doradzic. ty caly czas mowisz o pelnym 7500 i spierasz sie o karte ktorej nie miales broniac jej wynikami wyzszego modelu. i wciskasz kity o tym jak to Mint rozprowadza karty zlozone przez Ati. mialem w reku dwa 7500 LE i mialy ciemnobrazowy laminat z nadrukiem "Powered by Ati" a nie "Build..." a na stronie Minta niestety nie ma informacji gdzie i kto sklada te badziewia a cos mnie sie nie wydaje ze robia to rodacy. ni slyszalem tesh o fabryce Minta w chinach a o tym kraju wspomina w/w laminat badziewnej karty marki Mint. cyaNie będę zbytnio komentował tego głupiego posta, powiem tylko tyle ktoś z was :wink: miał jakąś wersję 7500LE z Minta, nie zaprzeczam temu, że firma ta sama produkuje te karty, po drugie ja nie pisałem o brązowej LE ale o zielonej 7500, która była kupiona w ACTION /czyli takiej hurtowni komputerowej gdzie się bierze sprzęt na firmę/ karta ta była kartą ATI z serii kart sprowadzanych od ATI dla firmy Mint w tej chwili może są problemy z tymi kartami ale pół roku temu były /i jak ktoś napisze, że nie to niech najpierw zaciągnie informacji w tej sprawie albo w ACTION albo w MINT - obie firmy z W-wy strony internetowe też mają :)/ Najgorzej denerwują mnie opinie zakichanych amatorów zorjentowanych w temacie tyle o ile, którym przewinęła się przez ręce brązowa spuścić całą markę z wodą. Osobiście nie oponuje na śmierć i życie za ATI, ale jak ktoś już może dostrzegł staram się /podrzucając wam linki/ pokazać jak ten problem został naświetlony przez kompetentnych ludzi. To na Tyle Pozdrawiam Wszystkich :wink: roztrzęsionych NVidowców, a pomyśleć tylko, że wszystko to spowodowała Prawda o ATI 7500 firmy MINT /ATI/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Co do firmy MINT, to jest to firma z Kanady nie muszę chyba pisać skąd jest ATI :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Powiedzcie mii chlopaki co mam teraz robic....albo doplace 70 PLN i dostane Radeona 7500ULTRA firmy Power Color albo dostane zwrot kasy...czyli 327PLN i co mam sobie kupic za ta kase....moze jakiegos MX400 i 128 DDR? CZY LEPIEJ DOPLACIC I MIEC 7500ULTRA? Oto link ze specyfikacja karty: http://61.59.36.233/web/product_inside.asp...=BRadeon7500PRO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Co robic????Chlopaki pomocy!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Ja bym się decydował na ATI Ultra napewno lepsza od MX400, a 128 ramu to tylko zbyteczny bajer za który nistety musisz dopłacić - co zupełnie nie będzie zauważalne w wydajności tej karty. Ale i tak decyzja należy do Ciebie..... Pozdrawiam :) :) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Powiedzcie mii chlopaki co mam teraz robic....albo doplace 70 PLN i dostane Radeona 7500ULTRA firmy Power Color albo dostane zwrot kasy...czyli 327PLN i co mam sobie kupic za ta kase....moze jakiegos MX400 i 128 DDR? CZY LEPIEJ DOPLACIC I MIEC 7500ULTRA? Oto link ze specyfikacja karty:http://61.59.36.233/web/product_inside.asp...=BRadeon7500PRO Bierz kase i kup sobie PIXELVIEW GF4 MX440 ULTRA !!! Gorąco polecam !!! W ostatniej wersji poprawiono chłodzenie GPU !!! Jak nie stać Cię to bierz GF4 MX440 bez ULTRA !!! Jak jest różnica między zwykłą a ULTRA ??? Ano taka że ULTRA ma pamiatki 4 ns a zwykła 5 ns i ULTRA ma lepsze chłodzenie !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Powiedzcie mii chlopaki co mam teraz robic....albo doplace 70 PLN i dostane Radeona 7500ULTRA firmy Power Color albo dostane zwrot kasy...czyli 327PLN i co mam sobie kupic za ta kase....moze jakiegos MX400 i 128 DDR? CZY LEPIEJ DOPLACIC I MIEC 7500ULTRA? Oto link ze specyfikacja karty:http://61.59.36.233/web/product_inside.asp...=BRadeon7500PRO Bierz kase i kup sobie PIXELVIEW GF4 MX440 ULTRA !!! Gorąco polecam !!! W ostatniej wersji poprawiono chłodzenie GPU !!! Jak nie stać Cię to bierz GF4 MX440 bez ULTRA !!! Jak jest różnica między zwykłą a ULTRA ??? Ano taka że ULTRA ma pamiatki 4 ns a zwykła 5 ns i ULTRA ma lepsze chłodzenie !!!A ILE KOSZTUJE TA 'DZIWKA' :) 8) 8) 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 PIXELVIEW GF4 MX440 64MB TV BOX ULTRA 335,00 PIXELVIEW GF4 MX440 64MB TV OEM 317,00 PIXELVIEW GF4 MX420 64MB TV DDR ULTRA 262,99 PIXELVIEW GF4 MX420 64MB TV BOX 242,99 Ja osobiście polecam GF4 MX440, a w przypadku braku kasy można wybrać MX420 - byle nie ULTRA - ja na niej i na AXP 1600 miałem 5200 w 3DMarku 2001 - karta była podkręcona !!! Ma pamiątki Hynixa 5ns !!! Jej wadą są pamieci SDRAM ! :cry: Na GF4MX440 ULTRA podkręcnonej na AXP 1600 miałem 6211 w 3DMarku 2001 8O 8) 8) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Jakies firmy sa te Geforce? Bo w moich paru cennkikach te karty (440) sa powyzej 450PLN!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 SORKA: NO NAME 440-415PLN MSI 440-465PLN WINFAST 440-485PLN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Jakies firmy sa te Geforce? Bo w moich paru cennkikach te karty (440) sa powyzej 450PLN!!!!Pisze przecież, że to PIXELVIEW czyli PROLINK - miałem takiego i chodzi ekstra, super obraz, ekstra o/c !!! Aha - Ceny które Ci podałem to są ceny netto !!! :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 A tak ogolnie to jest sens kupowac takie monstrum jezeli ja mam durona? I tylko 128MB RAMU? Czy ma tez sens kupienie nawet Radeona 7500? nie mowiac juz o GeForce 4 MX440!!!! :lol: :lol: :roll: :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 A tak ogolnie to jest sens kupowac takie monstrum jezeli ja mam durona? I tylko 128MB RAMU? Czy ma tez sens kupienie nawet Radeona 7500? nie mowiac juz o GeForce 4 MX440!!!! :lol: :lol: :roll: :roll: Wg. mnie jest sens cosik takiego brać ( MX440 ) !!! :) Jak wymienisz proca to napewno poczujesz depa !!! :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 A nie lepiej kupic narazie jakas slabsza karte i dob<span style="color:red;">[ciach!]</span>lic ramu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 A nie lepiej kupic narazie jakas slabsza karte i dob<span style="color:red;">[ciach!]</span>lic ramu?W grach bedzie trudno zauważyc przyspieszenie !!! :? Z ramem wstrzymaj się teraz stoi cenowo baaardzo wysoko !!! :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Stoi wysoko...a ma opasc....jakies wiesci z za granicy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Stoi wysoko...a ma opasc....jakies wiesci z za granicy?Jak spadnie to pewnie za 1-2 miesiace moze później ! :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...