tomekaa Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 czy jest możliwe zrobienie sieci przez modemy internetowe, jeżli jest to jak to zrobić, żeby mozna było miec wgląd do drugiego kompa?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 z tego co wiem, to sie da zrobic na modemach.... (np lucentach - tych od neo+). ale nic blizej:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 dobra trzeba bedzie spróbować, ale dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 nie rozumiem do konca o co ci chodzi, ale chyba o to, ze chcesz zrobic siec modemowa przy pomocy kabli od tpsa :) czyli drutow telefonicznych. Jest to mozliwe, gdyz TPsa chetnie dzierzawi swoje kable. Niestety nie wiem jak z kosztami. Jesli to nie o to chodzilo :) to ... :) nie wiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timm Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Dac jak juz koledzy pisali da sie jednak jest to kompletnie nie oplacalne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...