h3de Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Siema wszyscy ostatnio zauwazylem ze czasem nie gra mi jeden z glosnikow, a dokladnie trzeszczy i znieksztalca dzwiek. kiedy go odlacze i podlacze znowu do wzmaczniaca dziala juz poprawnie co wy na to. To sie dzieje juz od jakiegos czasu, po zmianie sterownikow na nowsze problem nadal wystepuje. Niewiem co robic jak ktos mial podobne problemy niech sie odezwie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Siema wszyscy ostatnio zauwazylem ze czasem nie gra mi jeden z glosnikow, a dokladnie trzeszczy i znieksztalca dzwiek. kiedy go odlacze i podlacze znowu do wzmaczniaca dziala juz poprawnie co wy na to. To sie dzieje juz od jakiegos czasu, po zmianie sterownikow na nowsze problem nadal wystepuje. Niewiem co robic jak ktos mial podobne problemy niech sie odezwie jak dla mnie to jest problem z kablami... moze styki jakos nie przewodza ... sprawdz... przelutuj.. .wymien kable... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...