shakur_45 Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 Jak w temacie TTC-D5TB czy tez moze Titan M5TB ?? thx z gory :) P.s oba ok. 40zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 TTC D5TB mogę akurat polecić :-) Od dwóch dni siedzi u mnie w kompie. Zastąpił Thermaltek'a Vulcano II. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Titas jest spox cichy i wydajny 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Titas jest spox cichy i wydajny 8) oba to titany tylko, ze nie wiem czym sie roznia ;/ i ktory lepszy jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Mam do pylnięcia tego D5TB !!! Po małym tunningu - wyszlifowany z dołu - wyselekcjonowany cooler cichszy i szybszy 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...