POWER BY AMD Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 to włąśnie ale masz odznaczone a jak masz stery to na legalu twuj monitor tyle ciągnie i wiesz ile ci producent gwarantuje a co jak to odzacze to mam 200hz do wyboru i co mam sie chwalić ze mam 200hz (dowybory). Trafiło ci se ze system ma w miare poprawne sterowniki do monitora udało ci sie tyle ustawić rozdzielczość 1152/864/100Hz ale starsze systemy moga se nie poradzić znowymi monitorami śmieciu musk ci się pżegżał trolu ;) :lol: :lol: :lol: nie nabijaj se postów bo to nie na tym rzecz polega nie potrafisz ludziom przyznać racji to swiadczy o tobie jaki jestes dorosły. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 odswiezam temat :P chce kupic monitorek CRT za max 650-700 PLN glownie chodzi o to zeby w 1024x768 mial >= 100 Hz nom chce kupic samsunga 765MB, ale sam nie wiem, moglibyscie cos poradzic ? aha bez komentarzy typu: dodaj troche kasy i kup LCD :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 do 800 pln to tylko philips P107 (czy jakos tak).ten sam kineskop co w NECu 791SB (diamondtron). albo dolooz do NECa...;) pozdro.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 a co polecasz do 700 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 na pewno nie Szajsunga!!! jezeli do 700 pln to moze gorsza wersja kineskopu Diamondtron (85Hz przy 1024x768) np NEC 771(ale nie wiem czy on prawie 800 nie kosztuje) jest jeszcze strasznie tani (ok 600pln) AOC 7KLR+ z kineskopem Sony Trinitron !!! ale nie wiem jak z jakoscia tego czegos... parametry obiecujace moze jakis Philips S107....?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 to włąśnie ale masz odznaczone a jak masz stery to na legalu twuj monitor tyle ciągnie i wiesz ile ci producent gwarantuje a co jak to odzacze to mam 200hz do wyboru i co mam sie chwalić ze mam 200hz (dowybory). Trafiło ci se ze system ma w miare poprawne sterowniki do monitora udało ci sie tyle ustawić rozdzielczość 1152/864/100Hz ale starsze systemy moga se nie poradzić znowymi monitorami śmieciu musk ci się pżegżał trolu ;) :lol: :lol: :lol: nie nabijaj se postów bo to nie na tym rzecz polega nie potrafisz ludziom przyznać racji to swiadczy o tobie jaki jestes dorosły. Przykro się dziecku zrobiło ;) buchachachachac buchachacha Jeszcze raz polecę tego AOC - właśnie podłączyłem kumplowi (ale 19 cali za 800 zł) - po prostu revelka (LG F900P się chowa) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 na pewno nie Szajsunga!!! jezeli do 700 pln to moze gorsza wersja kineskopu Diamondtron (85Hz przy 1024x768) np NEC 771(ale nie wiem czy on prawie 800 nie kosztuje) jest jeszcze strasznie tani (ok 600pln) AOC 7KLR+ z kineskopem Sony Trinitron !!! ale nie wiem jak z jakoscia tego czegos... parametry obiecujace moze jakis Philips S107....?? wiesz.. szajsung nie szajsung, to teoretycznie ma lepsze parametry niz te onitory, ktore wymieniles, chociazby 100Hz przy 1024x768, takze sam nie wiem, czytalem komentarze ludzi kupujacych monitorek.... najprawdopodobniej kupie go i najwyzej oddam (zdaje sie ze zgodnie z prawem moge w ciagu 7 dni zwrocic - chyba??), umowie sie tak ze sprzedawca, po prostu poczekam z podbijaniem karty gwarancyjnej, wpierw ogladne (wlaczony!!!) w sklepie i sie przekonam, aha widzialem to: AOC 7KLR+, to to jest niezle g@wno heh, aha tak btw mmiales kiedys stycznosc z monitorem samsunga z serii MB ? czy tak po prostu sobie piszesz :samsung nie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 sory The_Structor - nie mialem zamiaru nikogo urazic. Odnosnie Samsungoow - mialem stycznosc. Jesli chodzi o parametry to rzeczywiscie masz racje ale Samsungi maja problem z geometria ktoora najczesciej jest nie do ustawienia. Oczywiscie jezeli znajdziesz jakis 'okejowy' egzemplarz to czemu nie...w kazdym razie zwrooc szczegoolna uwage na geometrie.... popros sprzedawce zeby podpial monitor do ktooregos z kompow i odpal programik NOKIA MONITOR TEST (znajdz w necie - jakies 150Kb). pozdro i zycze udanego zakupu....!!!;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 popros sprzedawce zeby podpial monitor do ktooregos z kompow i odpal programik NOKIA MONITOR TEST (znajdz w necie - jakies 150Kb). to dokladnie chcialem zrobic... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 wiesz.. szajsung nie szajsung, to teoretycznie ma lepsze parametry niz te onitory, ktore wymieniles, chociazby 100Hz przy 1024x768, takze sam nie wiem, czytalem komentarze ludzi kupujacych monitorek.... najprawdopodobniej kupie go i najwyzej oddam (zdaje sie ze zgodnie z prawem moge w ciagu 7 dni zwrocic - chyba??), umowie sie tak ze sprzedawca, po prostu poczekam z podbijaniem karty gwarancyjnej, wpierw ogladne (wlaczony!!!) w sklepie i sie przekonam, aha widzialem to: AOC 7KLR+, to to jest niezle g@wno heh, aha tak btw mmiales kiedys stycznosc z monitorem samsunga z serii MB ? czy tak po prostu sobie piszesz :samsung nie ? Jeśli się dogadasz, to być może, ale normalnie zwrócić nie możesz. Chyba, że kupujesz wysyłkowo, to masz 10 dni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 i tu Mareczek chyba niestety ma racje ;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 no to sie umowie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 tylko wez ze soba szampana...;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 chyba raczej 0,5 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...